Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Muzikālā nedēļa restorānā "Nekādu Problēmu”

Agris Semēvics, 23.09.2009. 12:45

Neskatoties uz astronomiskā rudens sākumu, vasaras muzikālais restorāns „Nekādu Problēmu” joprojām katru vakaru, sākot no plkst. 19:30, piedāvā „muzikālās vakariņas” Doma Laukumā.
Muzikālā nedēļa restorānā "Nekādu Problēmu”

Galerijas:

Šovakar restorānā viesosies grupa Roller, kuras sastāvā muzicē Arnolds Kārklis, Mārtiņš Linde, Ainārs Majors un Ilze Grunte, bet jau rīt uz „Nekādu Problēmu” skatuves redzēsiet grupas Ēnas.

Piektdienas vakarā uz vairākām stundām muzikālo restorānu „Nekādu Problēmu” piepildīs improvizēta Oktoberfest gaisotne un šajā reizē skatuve piederēs kapelai, kura Vecrīgas viesus izklaidēs ar latviešu un vācu šlāgeriem. …būs arī alus, …arī par 0,95 Ls kausā!

Savukārt nedēļas izskaņā restorānā atkārtoti viesosies viens no LNT muzikālā šova „Dziedošās Ģimenes” favorītiem Miks Dukurs un grupa Fortuna G. …tas sestdien, 26. septembrī, bet svētdien restorāna skatuve piederēs grupas Blues Gang.

Šonedēļ vasaras muzikālajā restorānā „Nekādu Problēmu” viesosies:
trešdiena, 23. septembris – Roller;
ceturtdiena, 24. septembris – Ēnas;
piektdiena, 25. septembris – Oktoberfest Doma Laukumā;
sestdiena, 26. septembris – Miks Dukurs & Fortuna G;
svētdiena, 27. septembris – Blues Gang.

Neliels ieskats šīs nedēļas sākuma muzikālajās norisēs ir gūstams aplūkojot pievienoto foto galeriju. Šoreiz Laimis Rācenājs…

Plašāku informāciju par restorānu – izvērstu muzikālo afišu, ēdienu un dzērienu kartes, foto galerijas, kā arī citas aktualitātes iespējams meklēt „Nekādu Problēmu” mājas lapā www.nekaduproblemu.lv .

Foto: Agris Semēvics

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV