Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Muzikālais krogs „ Cepuri nost!” piedāvā iespēju kāpt uz skatuves ar muzikāliem priekšnesumiem

Evita Badūne, 23.09.2009. 14:13

Sākot ar šī gada oktobri, katru trešdienu muzikālais krogs „Cepuri nost!” aicina radošus un muzikālus cilvēkus uzstāties uz kroga skatuves ar savu individuālo programmu viena vakara garumā.
Muzikālais krogs „ Cepuri nost!” piedāvā iespēju kāpt uz skatuves ar muzikāliem priekšnesumiem

Tā ir iespēja solistiem, ansambļiem, mūzikas grupām un pārējiem  mūziķiem parādīt savas prasmes citiem Jelgavas iedzīvotājiem un pilsētas viesiem.

„Viennozīmīgs ir fakts, ka Jelgava ir muzikālu cilvēku pilsēta. Mūsu mērķis nav ierindoties talantu meklētāju kategorijā. Mēs vēlamies padarīt jelgavnieku tumšos rudens vakarus krāsainākus un skanīgākus. Arī ar negācijām vieglāk ir cīnīties tās aizdziedot!” ir pārliecināta muzikālā kroga „Cepuri nost!” saimniece Evita Badūne.

Līdz šim krogā ir muzicējuši Edžus, grupas „Edža&Niknie” solists, grupas „Pilnmēness” un „Laikā pirms...”, u.c. Krogs pulcē ne tikai mūziķus, bet dažādās aktivitātēs interesanti savu laiku var pavadīt arī ģimenes ar bērniem, studenti, lietišķās sievietes un citi interesenti.

Kroga saimniece piebilst: „Iespējams, ka ne visi muzikālie jelgavnieki ir gatavi uzreiz uzsākt cīņu ar lielo skatuvi. Tieši tādēļ mēs aicinām ikvienu kāpt uz mūsu mazās skatuves un rādīt, ko māk, ne vien saviem draugiem un paziņām, bet daudz plašākai auditorijai!”

Muzikālais krogs „Cepuri nost!” durvis apmeklētājiem vēra 2007. gada decembrī Jelgavā, Ausekļa ielā 12a ar devīzi „Lai vienmēr ir tā, ka gribas vēl!”. Kopš pirmās pastāvēšanas dienas par augstāko mērķi izvirzīta kvalitāte un godīga attieksme pret klientiem. Bez daudzveidīgās ēdienkartes, krogs regulāri piedāvā aktivitātes dažādām iedzīvotāju vecuma un interešu grupām. Sīkāka informācija kroga mājas lapā www.cepurinost.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV