Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

DISCOTHEQUE aicina uz pasākumu „BACK TO 90ies”

Imants Mozers, 24.09.2009. 10:01

Kultūras nami, estrādes, SuperFM Deju klubs, diskotēkas pat skolā - 90ajos ballēties nebija tikai mode vai atpūta – tas vispār bija kaut kas jauns un katrreiz tas bija piedzīvojums. 26. septembrī klubs „DISCOTHEQUE” ar laika mašīnu piedāvās atgriezties atpakaļ 90os.

26.septembrī pl. 22:00 Mūkusalas 42 klubā DISCOTHEQUE 90-o gadu konceptuālais īpašais pasākums „BACK TO 90ies” ar visu, visu no tiem laikiem: mūziku, DJ pieteikumiem pa mikrofonu, sajūtām, dzērieniem, konkursiem ; īsāk sakot viss kā vecajos labajos laikos!

90ie katram asociējas ar kaut ko citu, taču tas ir romantisks laiks katram bijušās PSRS iedzīvotājam. Kedas, džinsi, dīvainas frizūras... un mūzika. 90ajos līdz Latvijai nonāca diskotēkas – protams, ka tās vietējie pēc iespējām un prasmēm taisīja kā nu vien varēja, kur nu vien varēja, bet centās pa īstam un cilvēki stāvēja garās rindās pie kultūras namiem, estrādēm, leģendārā SuperFM Deju kluba, pat skolām, lai tikai tiktu pie biļetes uz apkārtnē vienīgo vakar piedzīvojumu – diskotēku! 90ie tas bija dzīves stils. Pilnīgi droši var apgalvot, ka tāpat kā 70ie, 80ie tagad 21gadsimta krāsās atgriežas būs atpakaļ arī 90ie.

Lai kliedētu jebkādas šaubas par mūsu apņemšanos doties atpakaļ laikā, esam priecīgi paziņot, ka esam sarunājuši diskotēku vecmeistaru Agri Semēvicu ar savu fonotēku par DJu šim neparastajam vakaram performancei DISCO zālē. Būs vaļā arī Q bārs, kur varēsiet palielīties ar savu stilīgumu, panākumiem, vai satikt jau sen neredzētus cilvēkus un senus draugus mierīgākas mūzikas gaisotnē.

Pavisam vienkārši: ieeja 3LVL (2 personām kopā 5LVL). Bāra labais piedāvājums – viskijs ar kolu tikai 2 LVL!

Šo sestdien speram soli atpakaļ nākotnē un ar jautrību, pozitīvu ironiju, draugiem atgriežamies 90os. Ja nav par sarežģītu – esi stilīgs nāc kā 90os.

Darbosies face control un arī 90ie ir stilīgi!

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV