Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Pasākumi galerijā NIA šajā nedēļas nogalē

DJ Romantixx, 24.09.2009. 13:56

Kaut arī koku lapotnes joprojām zaļu-zaļās vējos līgojas, un dažā labā pēcpusdienā, saulei uzspīdot gar mākoņmalu, vēl virmo gaisā siltums itin vasarīgs, pēc apsvērumiem astronomiskiem ir rudens jau ir klāt. Pa vakariem kļūst visai patīkami uzturēties telpās - it īpaši ja jauka kompānija arīdzan. Turpinās muzikālie ceļojumi uz Danču BrīnumZemi galerijā „Nia”, Vecrīgā, Jāņa ielā 16/1.
Pasākumi galerijā NIA  šajā nedēļas nogalē

Šo piektdien, 25.septembrī, pie gramofōniem stāsies DJ Mariō un Mixmeistars AG, vilinot Fankīgā Kosmos’Disko viļņos.

Savukārt sestdien, 26.septembrī, – Love Groove Express speciālizlaidums ar ‘štata mašīnistiem’ Mixmeistaru Raiti un DJ Romantronix, kuriem pievienosies nu jau kādu laiku miglainajā Londonā mājojošais „House Of Love” biedrs DJ Beat, pārradies tēvuzemē uz īsiem ‘gastroļiem’. Savukārt pa dažādiem ‘kastroļiem’ šai naktī rībinās, grabinās un dimdinās perkusionists Ivars K., kam darba grāmatiņā mirdz ieraksts „Latvijas Nacionālā Opera”.   

Piedāvājumā - brīva atmosfēra, laba skaņa un Pozitīvas Vibrācijas, kā arī draudzīgas cenas bārā (dabonami i gardi kokteiļi, i zāļu tējas, i Užavas alus) 

Ieeja bez maksas, bet ar sejas kontroli (jus’ Free Your Mind and join us!!)

Starts: 22:00.

www.galerijania.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV