Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Amelle Beraba pamet “Sugababes”

Baiba Sniķere, 25.09.2009. 10:10 | komentāri (1)

Kā zināms, tad “Sugababes” dalībniece Amelle Beraba (Amelle Berrabah) ir pametusi grupu.
Amelle Beraba pamet “Sugababes”

Dziedātāja grupu ir pametusi, kamēr tā vēl strādāja pie jaunā muzikālā materiāla Losandželosā.

Šā mēneša sākumā Berabas grupas biedrene Keiša Bučanana (Keisha Buchanan) nikni vērsusies pret izteikumiem, ka viņai bijis strīds ar Berabu, kuras ģimene policijai iepriekš ziņojusi par meitenes pazušanu.

“Es godīgi varu atzīt, ka mēs visas ļoti labi sapratāmies! Protams, mēs dažreiz kritām viena otrai uz nerviem, bet es viņas mīlu. Un “Sugababes” starpā NEKAD nav bijusi fiziska iespaidošana”, Bučanana rakstīja.

Tikmēr portāls “Heatworld.com” ziņo, ka Berabas vietu grupā,  visticamāk, ieņems bijusī Eirovīzijas dziesmu konkursa dalībniece Džeida Evena (Jade Ewen). Evena, kura šā gada maijā Eirovīzijas dziesmu konkursā pārstāvēja Lielbritāniju, pašlaik sadarbojas ar producentu Džefenu (Geffen), kurš pavēstīja: “Sakarā ar neparedzētiem apstākļiem, ārpus mūsu kontroles, mēs ar nožēlu informējam, ka Džeida Evena, uz kādu laiku pārtrauks darbu pie jauniem projektiem .”  

Beraba 2005. gadā aizstāja “Sugababes” dalībnieci Mutju Buenu (Mutya Buena). Nesen tabloīdam “London Evening Standard ” Buena atklāja, ka viņa labprāt atkal pievienotos grupai, taču Bučanana viņas piedāvājumu tūlīt pat noraidīja, žurnālam “Heat” ziņodama: “Tas vienkārši nekad nenotiks.”

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV