Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Šonedēļ Labvēlīgais Tips aicina uz „Līzespasta Disnejlendu”

Inita Zīmele, 28.09.2009. 09:39

„Līzespasta Disnejlenda” durvis vērs Arēna Rīga amfiteātrī divus vakaru pēc kārtas, jau 2. un 3. oktobrī pulksten 19.00.
Šonedēļ Labvēlīgais Tips aicina uz „Līzespasta Disnejlendu”

Zinātājiem un uzticīgākajiem „Labvēlīgā Tipa” mūzikas piekritējiem jau zināms, ka oktobris ir laiks, kad grupa rīko ikgadējos rudens koncertšovus, kas nereti ir kā atskaite par vasarā padarīto. Arī šogad grupas dalībnieki nav laiski gulējuši pašmāju vai silto zemju pludmales smiltīs, bet gan sarūpējuši jaunu koncertprogrammu ar nosaukumu „Līzespasta Disnejlenda”.

„Līzespasta Disnejlenda” būs viens no vērienīgākajiem grupas priekšnesumiem, jo pirmo reizi notiks Arēnā Rīga, nevis ierastajā Rīgas Kongresu namā.

Tomēr jaunajā koncertprogrammā tiks saglabātas nemainīgās vērtības – būs dziesmas, dejas, joki un smiekli, pozitīvisms, bezrūpība un pārsteigumi.

Kā arī koncerti būs divās daļās ar neiztrūkstošo 20 minūšu bufetes pauzi. Koncerta pirmajā daļā būs vairāk jaunumi, savukārt pēc pārtraukuma tiks piedāvāts labāko hītu virpulis.
    
Biļetes uz grupas „Labvēlīgais Tips” lielajiem šoviem var iegādāties „Biļešu paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv, to cena –, sākot no Ls 7.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV