Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Normunds Rutulis sveicina Cēsis ar koncertprogrammu „Vēlreiz mājās”

Daiga Janševska, 28.09.2009. 16:53

17.oktobrī plkst.18.00 Cēsīs (Cēsu 2.pamatskola, Gaujas iela 45) viesosies Normunds Rutulis un Rīgas orķestris ar koncertprogrammu „Vēlreiz mājās”.
Normunds Rutulis sveicina Cēsis ar koncertprogrammu „Vēlreiz mājās”

Tautā iemīļotais, estrādes mūzikas izpildītājs Normunds Rutulis, kopā ar pavadošo mūziķu sastāvu – slaveno Rīgas orķestri, aicina klausītājus Latvijas novados uz koncertprogrammas „Vēlreiz mājās”. Koncertturnejas sākums bija pavasarī, tomēr saņemot aicinājumus paviesoties pilsētās, kurās līdz šim nav būts, koncertturneja atsākas rudenī viesojoties Cēsīs, Valmierā, Ogrē, Jēkabpilī, Daugavpilī, Gulbenē un Bauskā.

Programmā skanēs mākslinieka jaunākā, pagājušā gada 9.oktobrī izdotā albuma „Vēlreiz mājās” dziesmas, kā arī klausītāju iemīļotās – „Par to(raudāja māte)...”, “Nekur nav tik labi kā mājās”, “Vēlais pīlādzis”, “Cāļus skaita rudenī” un citas populāras melodijas.

Gada balvu 2009 saņēmušais dziesmu albums “Vēlreiz mājās” ir Normunda Rutuļa un viņa komandas sirdsdarbs, ar kuru viņš vēlas iepriecināt arī savus klausītājus, satiekoties klātienē.

“Vēlreiz mājās” ir jau sestais, veiksmīgā estrādes mūziķa solo albums, kurā iekļautas 13 enerģiskas un tajā pašā laikā romantiskas kompozīcijas. Dziesmu autori ir Aivars Hermanis, Gunārs Freidenfelds, Imants Paura, Jānis Strazds, Jānis Krūmiņš no grupas “Apvedceļš” un Viktors Tilčiks.

Biļetes var iegādāties Cēsu Kultūras centra kasē no 29. septembra

Kases tālrunis uzziņām 64122712

Darbosies kafejnīca - iespēja omulīgi pasēdēt pie kafijas vai tējas un nobaudīt kādu smalkmaizīti.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV