Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"KISS of the DOLLS" sniegs "glamrock" koncertu klubā "Rocabilly"

Raitis Sametis, 30.09.2009. 13:08

1. oktobrī plkst. 21:00 klubā "Rocabilly", Rīgā pie Vecās Ģertrūdes baznīcas,  Baznīcas iela 33,  "glamrock" koncertu sniegs grupa “KISS of the DOLLS”, kopā ar viņiem uzstāsies  “Attractive Force”. Koncertā ieeja bez maksas.
"KISS of the DOLLS" sniegs "glamrock" koncertu klubā  "Rocabilly"

Glam rock/metal/ grupu “KISS of the DOLLS” šā gada sākumā dibināja producentu kopienas "Sheaxpears Production"  vadītājs, rokmūziķis, komponists un producents ar skatuves iesauku Šekspīrs. Līdz šim ir notikuši jau vairāki studiju ieraksti un reprezentabli koncerti, no kuriem viens - klubā “Melnā Piektdiena” 16.maijā - tika apvienots ar dzīvo ierakstu CD projektam kopā ar alternatīvā roka grupu “RADIOALICE”. 

“KISS of the DOLLS” paralēli savam pamatrepertuāram ar prieku atbalsta dažādus jaunos rokdziedātājus u.c. mūziķus, šajos īpašajos gadījumos kļūstot par viņu pavadošo sastāvu. 

Ar “KISS of the DOLLS” var iepazīties, ieskatoties  www.youtube.com  uz atsauci „Glam rock Latvia", kur viņi uz doto brīdi ir acīmredzot izteiktākie dotā rokmūzikas virziena pārstāvi Latvijā.

“KISS of the DOLLS” atbilstoši nosaukumam uzstājas maskās.

Resursi internetā:
KISS of the DOLLS - My DOG and DOLLS: http://www.youtube.com/watch?v=UjeygHN1aAI
KISS of the DOLLS - MISS ME BUT LET ME GO: http://www.youtube.com/watch?v=PWmwfs_lt9w

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV