Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Šo sestdien “Shot Cafe” muzicēs grupa “EXIT”

Arturs Orenits, 01.10.2009. 12:18

Šo sestdien, 3. oktobrī, plkst. 23:00 vecrīgas omulīgajā bufetē/krogā “Shot Cafe”, Torņa ielā 4(pie Pulvertorņa),  muzicēs grupa “EXIT”.
Šo sestdien “Shot Cafe” muzicēs grupa “EXIT”

Grupa “EXIT” radās 1994.gadā Rīgā, apvienojoties četriem Āgenskalna ģimnāzijas topošajiem absolventiem Jānim Frišfeldam, Raimondam Bērziņam, Pāvilam Bobrovskim un Edvīnam Krauklim.

Grupa “EXIT” ir daudz koncertējusi un ir uzstājusies arī lielākajos Latvijas mūzikas festivālos, tādos kā Bildes, Sinepes un Medus, Saldus Saule, Forte Rīga, Liepājas Dzintars, Blieziens u.c. Īpašs notikums grupai bija uzstāšanās festivāla Forte Rīga '00 noslēguma koncertā īpašo viesu statusā pirms pazīstamās somu grupas HIM.Šobrīd “EXIT” aktīvi gatavojas sava trešā studijas albuma ierakstam.

Pēc koncerta varēsim turpināt atpūsties īstā rokenrola atmosfērā, klausoties pasaulslavenā producenta un Dj - D.TRIBe sagatavoto Joy Divison mūzikas setu līdz pat rīta gaismai.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV