Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“Very Cool People” un Andis Grīva laiž klajā kopīgu singlu “Skola”

Garciema vidusskolas 10 c klases prezidents, 05.10.2009. 09:35

Vasaras karstumā pa vidu starp koncertiem un ceļojumiem “Very Cool People” ar Andi Grīvu nolēma uzrakstīt kopīgu dziesmu. Septembrī, pieaicinot klāt Mixmeistaru AG ar sprakstošajām platēm, puiši ķērās pie darba un nu nāk klajā jaunais kopīgais singls “Skola”.
“Very Cool People” un Andis Grīva laiž klajā kopīgu singlu “Skola”

Skola vakarā, jūra līdz ceļiem, pāragri saullēkti, pirmā pieredze visdažādākajās lietās. “Very cool people”, Andis Grīva, Mixmeistars AG, dziesma „Skola”, mūzika, fantastiska, moderna, interesanta, ritmiska, pārsteidzoša, apbrīnojama, talantīga, lipīga un kvalitatīva; vokāls, precīzs, akurāts, tīrs, daudzbalsīgs vienu vārdu sakot, - izcils; teksts, pozitīvs, saistošs, divdomīgs, lakonisks un laikmetīgs, miks un māsters  izsmalcināts, fascinējošs, neatkārtojams, pārliecinošs, diviem vārdiem sakot, - Jānis Kalve, iedvesma no soul, funk, jazz, rock, hip-hop, alternative, noise, Indijas, Latvijas, Itālijas, Spānijas, Polijas, Lietuvas, Turcijas, Barselonas, Ņujorkas, Tokijas, Maskavas, Berlīnes, Kopenhāgenas, Londonas un vecās labās Rīgas.

Brīnišķīgi caurvijošs, kutelīgs, burbuļojošs un plūstošs dažādu muzikālo ideju un stilu sajaukums vienā – singls “Skola”

Singls pieejams platforma.lv mājaslapā.

Grupas mājas lapa: www.verycoolpeople.org

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV