Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

„Labvēlīgais Tips” liepājniekiem piedāvā jauno koncetšovu

Mārtiņš Sīlis, 05.10.2009. 12:00

Šo sestdien, 10. oktobrī, Liepājas Olimpiskā centra "Rožu zāle" pulksten 19.00 „Labvēlīgais Tips” liepājniekiem piedāvās jauno koncet-šovu „Līzespasta Disnejlenda”. Mūziķi sola, ka tas būs gada notikums vietējā estrādē, un kā vienmēr – bezrūpīgi un jautri pavadīts vakars.
„Labvēlīgais Tips” liepājniekiem piedāvā jauno koncetšovu

Liepājniekiem jāsaka paldies „Labvēlīgajam Tipam”, jo tieši viņu lielkoncerti 2. un 3. oktobrī Arēnā Rīga bija par iemeslu Rīgas „Dinamo” spēlei Liepājas Metalurga ledus hallē.

„Labvēlīgais Tips” savas pastāvēšanas laikā ir pierādījis, ka laiks un gadi grupai nekaitē. Gluži otrādāk – viņu dziesmu pūrs tikai vēršas plašumā un ik pa laikam tam klāt nāk kāda jauna un „lipīga” melodija, tomēr arī vecās dziesmas neviens nav aizmirsis.

Jaunās dziesmas jau ir iestudētas un tām ir izveidota īpaša scenogrāfija, atrasti oriģināli tehniskie un šova risinājumi, kurus būs iespējams novērtēt arī liepājniekiem.

Kā zināms koncerts būs divās daļās ar neiztrūkstošo 20 minūšu bufetes pauzi. Koncerta pirmā daļa būs absolūts jaunums, savukārt pēc pārtraukuma tiks piedāvāts labāko hītu virpulis.

Biļetes uz grupas „Labvēlīgais Tips” koncertu Liepājā var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un www.bilesuparadize.lv, to cena – sākot no Ls 5.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV