Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

M.i.F. Zvukozapis svin sesto gadadienu

Dmitry Odinoky, 05.10.2009. 16:00

M.i.F. Zvukozapis - viens no pašiem manāmākajiem vēl tikai formējošās Latvijas  rep-industrijas  brendiem. Projekts, kurš tika iesākts 6 gadus atpakaļ un bija iecerēts kā desmit radošo, spilgtu personību apvienība, izauga par kaut ko lielāku, nekā vienkārši reps. Tas ir piederīgo ļaužu, domubiedru un biedru riņķis, šie cilvēki grib attīstīt kultūru un daiļradi Latvijas teritorijā un prezentēt to visā pasaulē.
M.i.F. Zvukozapis svin sesto gadadienu

17.oktobris – datums, kad tika dibināta M.i.F. Zvukozapis studija. Sestdien, 17.oktobrī, tiks svinēta kopīga darba sestā gadadiena. Uz skatuvi Rīgas art-kluba «Indigo” (Kr. Barona 31) piecelsies ļaudis, kuri visus šos gadus bīdīja kopīgu lietu ar savu enerģiju un entuziasmu. Būs tie, kas bija ar M.i.F. no paša sākuma, būs un tie, kas pievienojās mazliet vēlāk. Bet kopumā garantēta teicama atmosfēra, laba programma un daži pārsteigumi! Gaidām visus 17. oktobrī 22:00.

Pēc koncerta plānota old school hip-hop & ragga afterparty kopā ar Get Fished  & Co (Daugavpils).

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV