Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Grupas "Vampire Weekend" dziesmas ierakstās iesaistās Toma Jorka jaunās grupas dalībnieks

Egija Petrova, 07.10.2009. 17:41

Ņujorkas grupa "Vampire Weekend" atklāja, ka jaunākās dziesmas tapšanā piedalās kāds no Toma Jorka solo karjeras grupas.
Grupas "Vampire Weekend" dziesmas ierakstās iesaistās Toma Jorka jaunās grupas dalībnieks

No 5. oktobra grupas dziesmu "Horchata", kas gaidāmā albuma "Contra" dziesmu sarakstā ir pirmā, ir iespējams lejuplādēt bez maksas.

Runājot ar pārstāvi no portāla "NME.COM", grupas vadītājs Ezra Kenings atklāja dziesmas neparedzamo saistību ar Toma Jorka jauno grupu, kura pirmo reizi dzīvajā uzstājās Losandželosā no 2. līdz 5. oktobrim. Viņš skaidroja: „Sitamo instrumentu spēlētājs, kurš izpilda dažādus instrumentus dziesmā "Horchata", ir brazīliešu puisis vārdā Mauro Refosko. Mēs nesen uzzinājām, ka viņš ir pievienojies Toma Jorka grupai. Viņš ir apbrīnojams perkusionists. Viņš ir piedalījies arī Deivida Bērna grupā.”

Dziedātājs arī izskaidroja eiropiešiem, kas ir "horchata". „Tas vienmēr ir bijis viens no maniem mīļākajiem dzērieniem. Es nezinu, vai "horchata" ir iespējams iegādāties Anglijā, tas ir salds meksikāņu rīsu dzēriens, kuru parasti pasniedz aukstu.”

Albums "Contra" tiks izdots nākamā gada 11. janvārī.

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV