Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

„Greenwood” iestājas pret drēgno laiku ar muzikāli jautru nedēļas nogales programmu

Jānis Indriksons, 07.10.2009. 23:01

Šī nedēļas nogale DJ Janko, grupas „2TIE”, Arta Volfa un Kaspara Bindemaņa pārziņā.
„Greenwood” iestājas pret drēgno laiku ar muzikāli jautru nedēļas nogales programmu

No ceturtdienas, 8. oktobra, atsākas rokballītes klubā „Greenwood”, Krāmu ielā 3. DJ Janko jūsu rīcībā ar mundriem ritmiem, Grems ar rūpīgi gatavotiem dzērieniem aiz bāra letes, lai nav prātā aiz loga esošās lietavas.

Piektdienas nakts turpināsies ar tradīciju mūziķiem ļaut deldēt Greenwood skatuvi. Šoreiz grupa „2TIE”, kas iestājas par mīlestību, taisnību un absolūti godīgu politiku. Ir pamatotas cerības redzēt 7 cilvēku sastāvu kopā ar mutes ermoņikām, ukuleli, kazuu, ģitārām, kokli, bungām, perkusijām, saksofonu un vijoli, raibos ritmus pinot folkmūzikas skaņās. Lai mežā pavisam jestri - nakts galvenais gurdinātājs būs Artis Volfs, kas Greenwood pļavās atgriežas pēc neilga pārtraukuma.

Sestdien Kaspar Bindeman solās nokausēt vēl atlikušos ballētājus, spēlējot īpaši neiecietīgi pret sliņķiem un mazaktīviem jauniešiem.

Īpaši svētīga joprojām Laimīgā Stunda no 22:00 līdz 23:00, kas kokteiļu pircējiem dāsni dāļā otru kokteili par brīvu.

Jauniešiem ar dejās gurdinātām kājām Greenwood piedāvās jauniegādāto galda futbolu! Mežā vienmēr jautri, ņem līdzi draugus un pārliecinies pats!

Ienāc ārā!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV