Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Igo aicina muzikālā ceļojumā pa Latvijas pilīm un muižām

Anete Kalniņa, 09.10.2009. 09:34

Jau nākamnedēļ  dziedātājs Igo uzsāks unikālu un vēl nebijušu Latvijas koncertturneju „Ieelpots” pa Latvijas muižām un pilīm, koncertos apvienojot mūziku, videomākslu un literāros lasījumus. Gatavojoties tūrei, Igo uzsver, ka šī būs unikāla iespēja redzēt viņa uzstāšanos vēl nebijušā atmosfērā, kā arī apceļot pilis un muižas, kas var izvērsties par interesantu piedzīvojumu un sniegt garīgu bagātinājumu ikkatram.
Igo aicina  muzikālā  ceļojumā pa Latvijas pilīm un muižām

Turnejas laikā gaidāmi pavisam 11 koncerti dažādās Latvijas muižās un pilīs. Igo koncertos atskaņos noskaņām bagātu mūziku – gan dvēseliskākās kompozīcijas no sava pastāvīgā repertuāra, gan jaunā albuma „Ieelpots” dziesmas.

Koncertos Igo kopā ar Ievu Kerēvicu, Zani Biķi un taustiņinstrumentālistu Juri Kristonu gatavojas vest dvēseliskā ceļojumā cauri četriem gadalaikiem. Muzikālos priekšnesumus papildinās papildinās īpaši šai turnejai veidotas video projekcijas, kuru autors ir Kristaps Streičs.

Koncertos izskanēs arī Igo paša rakstīto eseju lasījumi .

Igo koncerti sola sniegt arīdzan gastronomiskus pārsteigumus. Mūzikas pavadījumā varēs degustēt Austrālijas vīnus un mieloties „Kūkotavas” našķiem.

Visus turnejas koncertus iemūžinās fotogrāfijās. Darbi vēlāk tiks apkopoti izstāde, kas būs apskatāma noslēguma koncertā Rundāles pilī.

Tie Igo koncertu apmeklētāji, kas būs paviesojušies vismaz trijos turnejas koncertos, saņems ielūgumu uz noslēguma koncertu Rundāles pilī.

Nesen Igo  pabeidzis darbu pie sava jaunākā ieraksta, kuru pats raksturo kā „noskaņu albumu”.

„Šis ir īpašs albums, jo tapis manu tuvāko draugu iedvesmots. Albumam ir gandrīz meditatīva, mantriska noskaņa, kas varbūt ļaus klausītājam pārcelties citā dimensijā. Pārdomu dziesmas ar iekšēji rāmu struktūru. Avots, kur pasmelties vajadzīgās noskaņas savai dvēselei,” teic Igo.

Igo koncertturneju sāks 14. oktobrī ar koncertu Jelgavas pilī un 16. oktobrī Jaunmoku pilī. Turnejas turpinājumā 24. oktobrī Igo viesosies Krustpils pilī bet 31. oktobrī gaidāms koncerts Ēdoles pilī.

6. novembrī Igo koncertēs Vecgulbenes muižā, 14. novembrī Mālpils muižā, 20. novembrī Ventspils pilī, 21. novembrī Dikļu pilī, bet 28. novembrī gaidāms koncerts Cēsu pilī.

4. decembrī Igo koncertēs Dundagas pilī, bet turneja noslēgsies 11. decembrī ar koncertu Rundāles pilī. Visu koncertu sākums  plkst. 19. 00.

Biļetes uz Igo koncertturnejas „Ieelpots” koncertiem var iegādāties „Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās, kā arī koncertu norises vietās.    

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV