Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Klubā „Kefīrs“ tiks atklāta „BE BE“ mini tūre

TMT crew, 09.10.2009. 11:09

Dīdžeju apvienība TMT, kuras sastāvā ir Tommy U, Tob Luii un Martin Witless šoruden  piedāvā „BE BE” mini tūri, kuras pamatā ir lauztie dutch house un electro-crunk ritmi, kā arī aizraujošās un spēcīgās progressive skaņas.
Klubā „Kefīrs“ tiks atklāta „BE BE“ mini tūre

TMT pēc diviem aizvadītiem „BE BE night” pasākumiem Limbažos, klubā „Tonuss“ un Vlamieras „Multiklubā“ saprata, ka publikai tīk šī koncepcija, tādēļ tika radīta „BE BE” tour.

Tūre sāksies 15.oktobrī Rīgā, klubā „Kefīrs“. Pagaidām mini tūres tuvākie pasākumu datumi ir 23.oktobris klubs „PMK“ Saldū un klubs 31. oktobris klubs „Tonuss“  Limbažos. Pārējie tūres pasākuma datumi un vietas tiks izziņotas vēlāk. Tūre solās būt līdz novembra beigām, un  noslēguma tūres ballīte notiks Rīgā „Amber Night”.

Ceturtdien, 15.oktobrī, klubā Kefīrs „BE BE” tour atklāšanas ballītē par 'warm upu' gādās kluba rezidents Dj Angel, 00:00 savu setu sāks Tommy U un Tob Luii vienotā B2B setā. No 3:00 – 5:00 – Martin Witless aiznesīs savos progressive bītos.

Ieeja bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV