Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

”D-Night” Club Tour 2009 Daugavpilī kopā ar [Ex] da Bass un DJ Saint

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 09.10.2009. 13:21

Piektdien, 16.oktobrī, Daugavpilī, klubā GOLDEN BONUS jeb KGB tiks turpināta alus dzēriena "D-Night" atbalstītā pasākumu sērija, kuras ietvaros visa gada garumā populārākajās Latvijas izklaides vietās var baudīt slavenu dīdžeju sniegumu un citus "D-Night" sarūpētus pārsteigumus. "D-NIGHT" CLUB TOUR 2009” pasākumā Daugavpilī apmeklētājus sagaida īpašs notikums – Latvijas klubu un DJ Top līderu – populārā “European Hit Radio” šova “Party Service” veidotāja, Eiropā zinamās dziesmas “Riga Nights” izpildītāja – [Ex] da Bass un deju republikas Kazantip rezidenta DJ Saint uzstāšanās.
”D-Night” Club Tour 2009 Daugavpilī kopā ar [Ex] da Bass un DJ Saint

Tāpat visiem pasākuma apmeklētājiem būs iespēja nobaudīt jaunos "D-Night" alus dzērienus, baudīt go-go meiteņu uzstāšanos, būs arī dažādi interaktīvie pārsteigumi, kā arī īpaši šim pasākumam veidots stends, kur ikviens pasākuma viesis varēs ne vien fotografēties, bet arī saņemt bildes.

Pateicoties "D-Night" tūrei, “ILLEGAL DJ TEAM RIGA” līderis tieši Daugavpilī sola prezentēt savu jauno – “Let’s Go Techno” studijas miksu, kurā ir iekļauts arī ierakstu izdevējkompānijas Midway Records paspārnē Vācijā, klājā nākušā [Ex] da Bass un angļu dziedātāja Ian Brearley kopdarba “Riga Nights” pārlikums. Stap citu, singlam, 5.augustā, klāt piepulcējušies vēl trīs jauni remiksi. Vienam no tiem – DJ Pervert Clubdrive Remix, ir jauna video klipa versija, kuras demonstrēšanu ir apstiprinājuši dažādi Baltijas, Eiropas un pasaules mūzikas kanāli (1.Baltijas Mūzikas kanāls, Oetv, Musicforce Europe, MTV Baltic, UK, Adria, Romania, Turkey, Viva Hungary, Bpm:tv u.c), kā arī populārais portāls Youtube. Saite: http://www.youtube.com/watch?v=9LyQQ4FE-kE.

DJ Saint savukārt savu setu veidos no skaņdarbiem, kurus ieguvis kārtējā Kazantip republikas pasākumā, kur dīdžeji ikkatru gadu pārstāv mūsu valsti un ir oficiālais deju valsts rezidents. Jāpiemin, ka šogad DJ Saint warm up jeb publikas iesildīšanu ir novērtējuši arī tādi pasaules slaveni mākslinieki kā Tiesto un Paul Van Dyk.

Alus dzēriens „D-Night” ir atspirdzinošs alus dzēriens ar 5,5% alkoholu, kas īpaši paredzēts visiem, kam patīk nakts dzīves piedzīvojumi un jautrība. Pildīts stilīgās 0,33l pudelēs ar viegli atveramo pull-off korķi, “D-Night” ir ērti lietojams kā no pudeles, tā glāzēm bāros, klubos un mājas ballītēs kopā ar draugiem.

Gribi vairāk..? Tiekamies "D-NIGHT" CLUB TOUR 2009” pasākumā Daugavpilī, klubā GOLDEN BONUS jeb KGB, Saules ielā 62,16.oktobrī.

Informatīvi atbalsta: EHR Party Service, easyget.lv, nightlife.lv, club.lv, ind-ex.lv, pozitivaszinas.lv, orb.lv un studentlife.lv.

Noderīga papildus informācija:

http://www.kgb-club.lv
http://www.myspace.com/officialexdabass
http://www.illegal.lv
http://www.kazantipa.net
http://www.kazantip.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV