Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Grupu "U2" grib sekot "The Beatles" un izdot datorspēli "Rokgrupa"

Egija Petrova, 09.10.2009. 16:10

Iespējams, grupa "U2" sekos grupas "The Beatles" pēdās, izdodot savu versiju spēlei "Rokgrupa" ("Rock Band"), neskatoties uz to, ka sākotnējās pārrunas ar spēles veidotājiem nebija veiksmīgas.
Grupu "U2" grib sekot "The Beatles" un izdot datorspēli "Rokgrupa"

Pagājušā gadā Bono ar grupu uzsāka pārrunas ar datorspēles veidotājiem "MTV Games" un "Electronic Arts", bet nebija panākta vienošanās, ko basģitārists nosauca par nespēju nonākt pie "kompromisiem".

Pēc datorspēles "Rokgrupa: Bītli" ("The Beatles: Rock Band") iznākšanas Adams Kleitons ziņu aģentūrai "USA Today" stāstīja, ka, iespējams, "U2" datorspēle tomēr tiks izveidota. Viņš sacīja: „Mēs noteikti vēlētos būt iekļauti šajā spēlē. Tomēr mēs jutām, ka daži no kompromisiem nebija tas, ko mēs vēlamies. Tas var mainīties. Man ļoti patīk doma, ka tā ir vieta, kur cilvēki iegūst mūziku, un mums ļoti patiktu būt šajā pasaulē. Mēs kaut ko izdomāsim.”

Basģitārists apstiprināja, ka pēc grupas "The Beatles" spēles ieraudzīšanas atjaunojās viņa vēlme pēc iespējamās datorspēles versijas arī grupai "U2". Adams Kleitons piebilda: „Tas, ko paveica grupa "The Beatles", bija sevis pārvēršana animācijas tēlos, kas padarīja viņus daudz uzskatāmākus, un tas mūs ieinteresēja daudz vairāk, nekā tas, ka visi tiks pārvērsti tieši tādos pašos animācijas tēlos kā citas grupas. Mēs negribējām, lai mūs pārvērš par karikatūru varoņiem."

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV