Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Laiems Galahers plāno citus muzikālos projektus, un grupa „Oasis” patiesi ir izjukusi

Baiba Sniķere, 11.10.2009. 16:50

Laiems Galahers (Liam Gallagher) ir paziņojis, ka “Oasis” vairs nepastāv, atspēkodams baumas par to, ka Laiems turpinās darbību grupā bez sava brāļa Noela (Noel Gallagher).
Laiems Galahers plāno citus muzikālos projektus, un grupa „Oasis” patiesi ir izjukusi

Kad pēc strīda kādā Parīzes mūzikas festivāla aizskatuvē ģitārists grupu pameta, klīda baumas, ka dziedātājs turpinās darbību grupā, muzicējot zem nosaukuma “Gallagher”. Tomēr, runājot ar laikrakstu “The Times”, Laiems paziņoja, ka grupa savu darbību ir beigusi.

“Vārdu sakot, “Oasis” vairs nepastāv. Domāju, ka visi to jau zinām. Ar grupu ir cauri. Protams, žēl, bet tāda ir dzīve. Tas bija labs laiks. “Oasis” vairs neviens nemuzicēs, “Oasis” ēra ir beigusies. Neviens cits, izņemot mūs pašus, nebija vainojami grupas izjukšanā. Tagad es domāju par to, ko vēlos darīt tālāk (muzikālajā jomā), un uz to tagad ir vērsta visa mana uzmanība.”

Dziedātājs, kurš ir izveidojis jaunu apģērbu līniju zem zīmola “Pretty Green”, tomēr bilda, ka viņš turpinās sadarboties ar pārējiem “Oasis” dalībniekiem, kamēr Noels nododas savai solo karjerai. “Cilvēki varēs iegādāties viņa albumus, kā arī mūsējos. Galu galā visi būs apmierināti,” skaidroja dziedātājs, piebilzdams, ka nākotnē cer uzlabot savas attiecības ar brāli: “Nu jā, tam būs vajadzīgs diezgan ilgs laiks, bet kas to lai zina.”

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV