Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Džulians Kasablankas: „Jaunais albums izklausīsies pēc grupas "Thin Lizzy" un "A-Ha"”

Egija Petrova, 12.10.2009. 18:10

Grupas "The Strokes" vokālists Džulians Kasablankas grupas topošo albumu raksturoja kā kaut ko, kas izklausās kā grupas "Thin Lizzy" un "A-Ha" sajaukums.
Džulians Kasablankas: „Jaunais albums izklausīsies pēc grupas "Thin Lizzy" un "A-Ha"”

Ņujorkas dziedātājs Džulians Kasablankas turpina strādāt pie sava soloalbumu "Phrazes For The Young", bet apstiprina faniem, ka grupas sen gaidītais ceturtais albums nav vairs aiz kalniem.

Viņš Apvienotās Karalistes radio "XFM" stāstīja: „Es ļoti gaidu šo albumu. Mēs pie tā strādājām vairākus mēnešus, lielākā daļa dziesmu, vairāk nekā puse, ir ierakstītas. Bet galvenais ir dabūt visus četrus puišus vienā istabā. Es esmu gatavs to paveikt. Mums jau to vajadzēja izdarīt, bet notika vilcināšanās.”

Kad Kasablankam lūdza raksturot albumu, viņš teica, ka ir pārāk agri, lai spriestu, bet viņam tomēr ir pašam savs priekšstats par to, kā albumam būtu jāizklausās. „Es vēlos, lai albums izklausītos pēc grupas "Thin Lizzy", bet tā it kā viņi būtu nokļuvuši nākotnē, un tas izklausītos pēc astoņdesmito gadu melodijas. Kā vēlo septiņdesmito gadu rokmūzika, bet ar grupas "A-Ha" iezīmēm, ceru, ka saprotat.”

Džulians Kasablankas piebilda, ka viņam grupā ir mazāka teikšana, nekā viņš vēlētos. „Grupa "The Strokes" ir ļoti stingra mūzikas žūrija, tāpēc, ja kaut kas izdzīvos, tad tam būs jābūt pa prātam četriem ļoti izvēlīgiem puišiem. Tā ir pati labākā lieta grupā, lai gan, no otras puses, dažreiz tas var kavēt. Jums var būt doma par kādu dziesmas daļu, bet nevarat izteikt, kādu jūs vēlētos to dzirdēt beigu stadijā. Un ir ļoti grūti nonākt līdz beigu stadijai, jo, pirms tas izdodas, cilvēki saka „Bet man tas nepatīk”, tāpēc ir ļoti grūti pasniegt savu ideju, kad cilvēki cīnās pret tevi.”

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV