Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

RTU notiks ritma 'burziņš'

Egita Kancāne, 13.10.2009. 11:04

Lai 'izsistu' krīzes laikā sakāpinātās emocijas un stresu, Rīgas Tehniskajā universitātē (RTU) ceturtdien, 15.oktobrī, plkst. 18 Kaļķu ielā 1, RTU Mazajā aulā notiks ritma burziņš kopā ar perkusionistu Nilu Īli.

Jaunieši kopā ar Nilu Īli aicināti veidot intuitīvo mūziku. Šim nolūkam katrs ritma burziņa dalībnieks savā rīcībā iegūs kādu sitamo mūzikas instrumentu un kopā ar mūziķi veidos vienotu muzikālu kompozīciju.

RTU Mazā zāle pārvērtīsies par ritmiski pulsējošu enerģijas centru — skanēs gan bungas, gan tamburīni, gan kastaņetes, taču visam pāri — prieks. Kā atzīst ritma burziņa organizatore RTU Studentu kluba vadītāja Asja Visocka, tieši prieka vairošana šobrīd ir pats galvenais, jo līdz ar ekonomiskās situācijas radītajām grūtībām Latvijas augstākās izglītības iestādēs jāvairo pozitīvas emocijas un jāizsit negatīvās.

«Nāc izsist emocijas intuitīvā mūzikā kopā ar perkusionistu Nilu Īli!» aicina ritma burziņa afišas.

Ieeja pasākumā Ls 2.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV