Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Rīgā notiks putu ballīte ar īpašām muzikālām performancēm

Lāsma Irša, 13.10.2009. 11:29

Sestdien 24. oktobrī, galerijā „Grīva”, Daugavgrīvas ielā 31, notiks ballīte „Live: the Foam Revolution”, kurā būs vairāki pārsteigumiem īstiem ballīšu mīļotājiem.
Rīgā notiks putu ballīte ar īpašām muzikālām performancēm

Pasākumā spēlēs Latvijā populāri dīdžeji – DJ Andre Crash a.k.a. DJ Crash („Tasty Soundz”/”Latex Records”), DJ Aldee (club „Essential”) un DJ Schifer, bet īpašu muzikālo baudījumu sniegs DJ Rise („Flyingmice”), kurš uzstāsies kopā ar trompetistu Normundu Piesi, un DJ Garry Wallace –  kopā ar šarmanto dziedātāju Diānu Pīrāgs. Šajos priekšnesumos apmeklētājiem būs iespēja saklausīt brīnišķīgu un radošu elektroniskās un dzīvās mūzikas saspēli.

Ikviens, kas vēlēsies, varēs uz savas ādas izbaudīt speciālo ballīšu putu radīto jautrību, jo ap pusnakti deju zālē sāks darboties lielā putu mašīna. Putu šovu krāšņos kaislīgas go-go dejotājas un VJ Gus Ostrovsky mākslinieciskās video projekcijas. Darbosies garderobe, kur nodot maiņas apģērbu, kā arī karstais stūrītis, kur nožāvēt putas.

No Strēlnieku laukuma uz pasākuma vietu bez maksas kursēs autobuss-naktsklubs Riga PARTYBUS. Atiešanas laiki plkst.: 22:00/22:45/23:30/00:15/1:00.

Biļešu cenas pasākuma laikā – no plkst. 21:00 līdz 22:00 – Ls 4,00, pēc 22:00 – Ls 5,00. Biļešu iepriekšpārdošana internetā – www.bezrindas.lv.

Organizē: „Uz 9. viļņa”.

Atbalsta: „Red Bull”, „Rocca dei Forti”, alus „Lāčplēsis”, Riga PARTYBUS.

Informē: „TOP radio”, „Capital FM”, „Dancebox.net”, „Club.lv”, „Nightlife.lv”, „Draugiem.lv”.


Papildu informācija: pa e-pastu: uz9.vilna@inbox.lv, vai zvanot pa tālr.: 22380487.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV