Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Grupa "Radiohead" turpinās izdot albumus

Egija Petrova, 13.10.2009. 15:10

Grupa "Radiohead" noliedz, ka vairs neradīs albumus. Eds O'Braiens pavēstīja, ka albumu taustāmā formā izdos nākamgad.
Grupa "Radiohead" turpinās izdot albumus

Eds O'Braiens ziņu portālam "NME.COM" stāstīja, ka grupa ir gatava kopā ar savu ilggadējo producentu Naidželu Godriču ierakstīt albumu šoziem, Oksfordširā. Viņš apstrīdēja mājienus, kurus šogad izteica Toms Jorks, ka iespējams grupa vairs neizdos parastos albumus.

Ģitārists sacīja, ka, ja sākumā albumu būs iespējams lejupielādēt, nevis iegādāties taustāmā formā, tomēr tas nemainīs to, ka albumu noteikti izdos arī vinilplates un diska formātā. „Mēs radīsim albumu!” viņš jokojot piebilda. „Mums ļoti patīk mākslas darbi; mums albuma taustāmā forma ir ļoti svarīga. Un mums patīk vinilplates.”

Ģitārists par albuma ierakstīšanu pastāstīja: „Mēs dosimies studijā ziemā. Tas vienmēr ir nožēlojami! Kad atrodies studijā lauku apvidū, tad mūzikas radīšanu noteikti ietekmē gadalaiks.”

Grupas "Radiohead" līderis Toms Jorks nesen uzstājas Losandželosā ar savu solo koncertu. Tikmēr O'Braiens strādāja kopā ar mūziķu apvienību "Featured Artists Coalition" pie nelegālas mūzikas failu lejupielādes problēmas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV