Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Dirty Deala Cafe aicina uz “Platz für Tanz jeb Nepaklausības svētkiem”

Ksenia Kamikaza, 13.10.2009. 18:04

Pēc darba nedēļas, aizvadītas pēc shēmas "mājas — darbs/mācības — mājas", ikvienam ir labi jāatpūšas. Bērnībā visbiežāk noņēmām stresu, taisot nedarbus. Izmantosim šo metodi arī tagad! Piektdien, 23. oktobrī, Dirty Deal Café (Maskavas ielā 12/2), Electricano, ZaZzy un Ksenia Kamikaza aicina padraiskoties uz nebēdu. Pārsteigumus sagādās enerģētiskais dzēriens RockStar un populārākais klubu dzēriens Jägermeister.
Dirty Deala Cafe aicina uz “Platz für Tanz jeb Nepaklausības svētkiem”

Lai enerģētiski uzlādētu klubā ienākošos cilvēkus, 100 pirmajiem apmeklētājiem tiks piedāvāta bezmaksas bundžiņa ar enerģētisko dzērienu RockStar, jo, kā zināms, roka zvaigznes ballējas pa trako un bez robežām.

Līdz vieniem naktī meklējiet arī Jägerettes — spilgtās burvju meitenes, kuras ar prieku sasildīs Jūs ar Jägermeister šotu vai arī uzdāvinās jauku un lietderīgu Jägermeister suvenīru.

Un, lai ballīte nekad nebeigtos, mūzikas cienītāji varēs izvēlēties un paņemt līdzi vienu bezmaksas CD ar ballītē spēlējošo dīdžeju miksiem - vienīgo ilgajā laika posmā tapušo miksu no Electricano, kurš ierakstīts fiziskajā nesējā, “Fresh Cuts” miksu no ZaZzy vai Ksenijas Kamikazas miksa “Szene Konzept” otro daļu, kurā viņa piedāvā savu vīziju par deju skatuves modernāko skanējumu.

Par šo svētku moto tika izvēlēti vislielākā sapņotāja cilvēces vēsturē - Minhauzena vārdi „ Seja ar gudru izskatu vēl nav prāta pazīme, visas vislielākās muļķības tiek sastrādātas tieši ar šādu sejas izteiksmi. Smaidiet, kungi, smaidiet!”

Ieejas maksa: 3Ls, ar flajeri — 2Ls.
Flajers - http://www.ind-ex.lv/files-out/pft_friday_23.10.dirtydeal-flyer.jpg

Informācija par māksliniekiem:

Electricano (Starlight/Minanimal/Amber Muse)
http://www.myspace.com/electricano
latviešu producents, kas atrada to zelta vidusceļu starp underground skanējumu un komerciāliem panākumiem. Electricano skaņdarbus rekomendē pats Pete Tong, viņa ierakstus laiž klajā vairākas pašmāju un vairākas pasaules ierakstu kompānijas. Talantīgs mūziķis meklē harmoniju un īsto grūvu arī savu kolēģu darbos un uzreiz piedāvā tos dejotājiem. Un viņi ir sajūsmā!

ZaZzy (Amber Muse Records)
http://www.myspace.com/zazzy2
droši vien vistemperamentīgākais dīdžejs uz Latvijas skatuves. Ja ZaZzy būtu piedzimis Spānijā, noteikti ieņemtu vadošo pozīciju starp turienes favorītiem. Viņš ir leibla Amber Muse produktīvs mākslinieks un „Testpattern”, „Phonetica” kolektīvu dalībnieks. Viņa seti ir baudījums gan dejojot, gan arī vērojot uzstāšanos no malas. Un ja jūs esat uz deju grīdas, esiet uzmanīgi — draivs un sasprindzinājums var iziet ārpus visām robežām.

Ksenia Kamikaza
(Platz für Tanz)
http://www.myspace.com/kamikaza
populārā un skandāli slavenā DJ un promoutere. Raidījuma Intelligent Beats vadītāja un leibla Platz für Tanz īpašniece ir spilgta personība, tādēļ nekad nevar zināt, kādu muzikālu skaņdarbu viņa uzspēlēs kā nākamo. Ir vērts sastapt Kseniju uz skatuves — tieši tad jūsu ziņkāre tiks apmierināta uz visiem 100%.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV