Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“Preternatural” aicina videoklipu noskatīties kopā

Valdis Bērzvads, 14.10.2009. 12:04

Piektdien, 16.oktobrī, klubā „Melnā Piektdiena” ikgadējā projekta “Darkside’s Evolution” ietvaros notiks grupas “Preternatural” jaunā videoklipa “Cryophobia” prezentācija.
“Preternatural” aicina videoklipu noskatīties kopā

Zemi ģitāru rifi, savdabīga starpdimensiju balss un kosmiska plašuma gaisotne ievedīs Jūs salti noslēpumainajā "Preternatural" pasaulē. Tā ir grupa, kas nebaidās izmēģināt un eksperimentēt. Pateicoties veiksmīgajam un savdabīgajam Death Metal un Sympho-Black Metal apvienojumam ar vieglu industriālo psihodēliju, “Preternatural” droši var nosaukt par vienu no interesantākajām un veiksmīgākajām Latvijas metal grupām.

Šogad “Darkside’s Evolution” apmeklētājiem būs iespēja baudīt ne tikai “Preternatural” uzstāšanos, bet arī novērtēt grupas pirmo oficiālo videoklipu. Nākamgad paredzēts izdot jauno albumu, un, laikus gatavojoties šim notikumam, “Preternatural” drīzumā izdos EP-relīzi "Cryophobia", kura vadošais singls arī tapis video formātā.

Kas ir "Cryophobia"? Jēdziens izcelsme meklējama grieķu val. vārdos „kryos” (aukstums, auksts) un „phobos” (bailes). Kriofobija – tās ir hroniskas un anomālas bailes no aukstuma un ledus, tajā skaitā bailes no auksta laika un aukstiem priekšmetiem.

"Cryophobia" ir jaunais Dark Death Metal grupas “Preternatural” singls, un tas izvēlēts par muzikālo pamatu pirmā oficiālā videoklipa radīšanai.

Klipa ideja un pati dziesma balstīta idejā par dzīvo planētu, kas uztver ļaudis kā parazītus un negrasās vairs turpināt ar tiem sadzīvot, mēģinot iznīdēt cilvēci ar aukstumu.

Videoklipu veidojusi radošā apvienība „Prāta Palāta” 2009. gada vasarā (maijā / jūnijā) Rīgā. Tā režisori ir divi avangarda mākslas meistari Jānis Krivāns un Armands Ērglis, kuri apvienojušies „Prāta Palātā” un jau kopīgi strādājuši, piemēram, radījuši grupu „Sanctimony” un „The Blackout” videoklipus.

Klipa reklāmas rullītis atrodams šeit:
http://vimeo.com/7026077
http://www.preternatural.lv/

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV