Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Nedēļas nogalē “Fontaine Palace” latviešu indie roks un regejs

Jānis Enkūzens, 14.10.2009. 14:40

Piektdien, 16.oktobrī uz kluba “Fontaine Palace” skatuves kāps indie rokgrupa “Baložu Pilni Pagalmi”, bet sestdien gaidāma grupas “STRIĶIS” uzstāšanās.
Nedēļas nogalē “Fontaine Palace” latviešu indie roks un regejs

Par Latvijas neatkarīgās mūzikas klasiķiem pelnīti dēvētie "Baložu Pilni Pagalmi" tika dibināta jau 1994. gadā. Šajā laika ieraksījuši veselu lērumu albUmu, bet joprojam paliek uzticigi “pagrīdes” skatuvei.
   
Šajā vakarā pie dīdžeja pults rosīsies arī leģendāra personība – rokupants Uldis Rudaks.

Ieejas maksa 2 lati, iepriekšpārdosanā www.bezrindas.lv 1 lats un 50 santīmi.

Savukārt sestdien, 17.oktobrī, saulains regejs no rīdzinieku apvienība “STRIĶIS” kopā ar  Dr.Skafandrs (Voiceks Voiska).

Grupa ir radusies 2005. gadā, kad dažiem zēniem mieru nelika uzmācīgā doma, ka dzīvē gribās vairāk saules, vairāk krāsu un pozitīvisma. Regejs?! Tas būs īstais! ..nolemj puikas, un sāk grabināt. Pēc neilga laika puikām talkā nāk arī meitene. Tā palēnām, lipinot dziesmas, štukojot un prātojot, grupa mēģina šo mūzikas novirzienu apgūt.
   
Starpcitu, grupa “Striķis” ar kompozīciju "Zaķīts mazs" ļoti veiksmīgi startēja Radio Lāga vasaras sezonas topā.

Ieejas maksa 2 lati.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV