Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Kluba "Big7" jubilejas īpašais viesis – "Airbase" no Zviedrijas

Raivis Šulcs, 14.10.2009. 16:46

22., 23.  un 24. oktobrī Liepājas izklaides centrs Big7 svinēs savu 7 gadu jubileju, informē kluba pārstāvis Raivis Šulcs. BIG7 jubilejas trīs dienās paredzētas vairāk kā 10 īpašo viesu uzstāšanās un speciāli jubilejai sagatavoti pārsteigumi no Big7 komandas.
Kluba "Big7" jubilejas īpašais viesis – "Airbase" no Zviedrijas

Jubilejas galvenais mākslinieks būs "Airbase" no Zviedrijas. "Airbase" ir viens no populārākajiem skandināvijas valstu  dīdžejiem. Pabijis pat ļoti prestižajā skandināvijas dīdžejtopa 1. vietā  (Most popular Nordic DJ ), atstājot aiz sevis visus Somijas, Dānijas, Norvēģijas  labākos dīdžejus. "Airbase" ir līdzautors 2005.gada SENSATION WHITE Beļģija himnai. Uzstājies uz teju vai visām pasaules prestižākajām skatuvēm sākot ar leģendāro Ibizu, O2 arēnu  Londonā līdz iespaidīgiem setiem Amerikā. "Airbase" sets Liepājā plānots  otrajā svinību dienā – piektdien, 23.oktobrī,  pēc svētku salūta.

Vēl jubilejas pasākumu trīs nakšu garumā kuplinās tādi  atpazīstami mākslinieki kā DJ Saint no deju republikas Kazantip,hip –hop mākslinieki  Ozols&Nātre ,LNT šova “Zelta talanti” fināliste Agate Cukura un citi .

Vairāk informācijas kluba mājas lapā www.big7.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV