Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Lizumā gaidāms elektroniskā deju mūzika pasākums

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 16.10.2009. 11:45

Katru gadu, viens no Gulbenes novada aktīvākajiem ballīšu rīkotājiem un dīdžejiem – Zint!s - visus iepriecina ar vērienīgām, labi pārdomātām un vizuāli krāsainām savas dzimšanas dienas svinībām, uz kurām laipni tiek gaidīti draugi, paziņas un vienkārši jauki cilvēki no visas Latvijas! Arī šis gads nebūs nekāds izņēmums un jau 24.oktobra vakarā, Lizuma Kultūras namā, rībēs skaļa elektroniskā deju mūzika pasākumā DJ ZINT!S B-DAY BASH! Sākums plkst.20.00.
Lizumā gaidāms elektroniskā deju mūzika pasākums

Par klubošanas sezonas atklāšanas ballītes muzikālo noformējumu, kopā ar jubilāru, gādās dīdžeji un draugi – S.A.N, Dzintars, Martin Mohovikov kā arī divi goda viesi, kuri nakts karstākajā laikā – uzreiz pēc pusnakts, liks deju zālē esošo elpām aizrauties, aicinot visus mesties jau daudz enerģisku deju virpulī. Dāmas un kungi, meitenes un zēni – viņus abus jūs labi pazīstat, un tie ir BumbleBeat (G-Bloxx) un [Ex] da Bass (ILLEGAL DJ TEAM RIGA / EHR Party Service / Riga Nights). Tas noteikti ir jāredz un jādzird!

Par tematiskām video projekcijām rūpēs viens no ILLEGAL DJ TEAM RIGA vīdžejiem – Kosmoss, bet gaismu šovs - LJ Lightboy izpildījumā. Japiemin, ka būs ilgi gaidītie pilnkrāsu lāzerefekti, skaistas dekorācijas, kā arī apmeklētāju rīcībā slāpju un izsalkuma remdēšanai visu nakti darbosies bārs – kafejnīca.

Ieejas biļetes cena pat ļoti draudzīga – tikai Ls 3.

Svinības atbalsta: Cido Sulas, Red Bull, Aldaris un SIA Heb.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV