Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Šonedēļ “Depo” uzstāsies “ Claustrofobia” no Brazīlijas un citi viesi

DEPO, 19.10.2009. 13:23

Ceturtdien, 22. oktobrī kopā ar vietējām grupām “Enema Express”, “Cloverfield”, “Totenkopf”, Somijas grupu “Re-armed” uzstāsies metal grupa no Brazīlijas “Claustrofobia”.
Šonedēļ “Depo” uzstāsies “ Claustrofobia” no Brazīlijas un citi viesi

“Claustrofobia” dibināta Sanpaulo jau 1996. gadā. Kopš tā laikā grupa iekarojusi autoritāti kā nozīmīgākā Brazīlijas alternatīvās scēnas thrash/ metal grupa. Grupa ir nospēlējusi neskaitāmus koncertus Brazīlijā, 2007. gadā pabijusi 4 mēnešu garā Eiropas tūrē, dalījusi skatuvi ar tādām stila zvaigznēm kā “Soulfly”, “Destruction”, “Napalm Death”, “Vader”, “Krisiun”, “Hate Eternal”, “In Flames”, “Sepultura” un daudzām citām. Grupa ir viena no nedaudzajām Brazīlijas smagās mūzikas grupām, kuras mūzika skan arī nozīmīgās TV programmās. Grupa ir izlaidusi trīs albumus, tūlīt sagaidāms ceturtais. Grupas pēdējais albums “Fulminant” izdots 2006. gadā, tajā kā viesmākslinieki piedalījušies arī grupu “Sepultura” un “Krisiun” dalībnieki. “Claustrofobia” mūzikā apvienoti brutālākie elementi no hardcore, thrash un death metal, kas pasniegti vien Brazīlijas metal scēnai raksturīgā mērcē.
           

Grupu “Claustrofobia” tās otrajā Eiropas tūrē, arī koncertā DEPO pavada Somijas metal grupa “Re-armed”. Tā savu darbību sākusi jau 2001. gadā, mēģinot spēlēt mūziku līdzīgu “Gēteborgas metālam”. Dalījusi skatuvi ar “Lamb of God”, “Arch Enemy”, “Textures” un citām. Savu autoritāti kaldinājusi ar vairākiem demo albumiem, kuri saņēmuši augstu novērtējumu no mūzikas medijiem. Tūlīt sagaidāms oficiālais debijas albums.

Atgādinām, ka nedēļas sākumā sagaidāmi vēl 2 ārzemju grupu koncerti.
   
Otrdien, 20. oktobrī, DEPO uzstāsies postpunk grupa “Mary and the baby cheeses” – trīs meitenes no Berlīnes, ņemot talkā elektroniku, akustiskos instrumentus, spēlē rotaļīgu mūziku ar kabarē elementiem. Varētu salīdzināt ar “Cocorosie”, Bjork, “Chicks on speed”. Vēl šajā vakarā viena no interesantākajām pēdējā laika Latvijas indie grupām “Basta”.

Trešdien, 21. oktobrī, kopā ar vietējām grupām “Cennoe ukazanie”, “BVŽ”, “Tenzarnij Alijans”, “The Battlefield” uzstāsies grupa no Krievijas “Gvozdod’’r”, kura pastāv jau 10 gadus. Divi vokālisti-runātāji, smagas ģitāras, teksti par dzīvi, kaut kas starp “Rage against the machine” un “Korn”.


Ceturtdien, 22.10. 20.00
CLAUSTROFOBIA (Brazīlija – metal/ thrash/ hc)
http://www.myspace.com/claustrofobia
Video - http://www.youtube.com/watch?v=WVambktHoNk
RE-ARMED (Somija - metal)
http://www.myspace.com/rearmed
http://www.re-armed.net/
Video - http://www.youtube.com/watch?v=hZpEeHGcBF8
+ ENEMA EXPRESS
http://www.draugiem.lv/enemaexpress
http://www.myspace.com/enemaexpress
CLOVERFIELD
http://www.myspace.com/bandcloverfield
TOTENKOPF
http://www.draugiem.lv/totenkopf
Ieeja 2 Ls, 1 Ls ar flaijeri (drukā no www.klubsdepo.lv ), pēc koncerta IEEJA BRĪVA

Otrdien, 20.10. 20.00
MARY AND THE BABY CHEESES (Berlīne – eksperimenti/ post punk/ elektronika)
http://www.myspace.com/maryandthebabycheeses
http://www.last.fm/music/Mary+and+The+Baby+Cheeses
VIDEO - http://www.youtube.com/watch?v=tFIUFOp9WV4
+ BASTA
http://draugiem.lv/bandbasta
Ieeja BRĪVA

Trešdiena, 21.10 20.00
GVOZDOD’’R (Krievija – alternative/ punk)
http://www.myspace.com/gvozdodr
+ TENZARNIJ ALJANS
http://www.myspace.com/viatenzar
THE BATTLEFIELD
http://draugiem.lv/battlefield
CENNOE UKAZANIE
http://www.myspace.com/cennoeukazanie
Ieeja BRĪVA

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV