Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Šonedēļ sākas Rock'n'Riga Garāžas dueļu 2.sezonas ceturtdaļfināli

Gustavs Terzens, 19.10.2009. 14:52

Pagājušopiektdien, 16.oktobrī, R'n'R Garāžas dueļu 2.sezonas pēdējā regulārā čempionāta cīņā uzvaru guva grupa Karma, kas ar rezultātu 2:0 pārspēja savus pretiniekus Magura. Līdz ar to ir zināmi visi ceturtdaļfinālisti, kas, sākot ar šo piektdienu, mērosies spēkiem.

Ceturtdaļfinālu kalendārs ir sekojošs:

23.oktobris – Acid Rain vs Animal Stampede
30.oktobris – Mango vs Monkeyrocks
6.novembris – The Factor vs New Buzz
13.novembris – 4 Stroke Engine vs Karma

Šīspiektdienas, 23.oktobra, dueļa saturu veidos pašmāju leģendu Zig Zag, Red Hot Chilli Peppers un pankroka veterānu Sex Pistols repertuārs. Īpašais vakara viesis būs neviens cits kā Zig Zag balss Juris Lasinskis.

Galvenās balvas uzkrājums šobrīd ir -  392 LVL.

Ceturtdien, 22.oktobrī, R'n'R atkal visus aicina uz labdarības pasākumu “Gribu Dzīvot”, kurā turpinam vākt līdzekļus 108.specializētajam bērnudārzam Mežaparkā. Uzstāsies tādas pašmāju apritē zināmas grupas kā Apēdājs, Monkeyrocks un tik tikko Garāžas dueļos startējušie Rock The Nation.

Sestdien, 24.oktobrī, R'n'R aicina visus uz huļigānisku sadraudzības koncertu, jo beidzot uz R'n'R skatuves kāps pankroka zvēri P'N'D un viņu nebēdnīgie ska draugi All Day Long.

R'n'R, diemžēl jāatvainojas par grupas Body Bags (kuru dibināja pats Luijs Fonteins) trešdienas, 21.oktobra,  koncerta atcelšanu, jo gluži vienkārši grupa ir pēkšņi izjukusi., kā to paziņoja grupas ģitārists Egons Kronbergs.

R'n'R atgādina – lai ar' kādi vēji pūš, ieeja uz pasākumiem bez maksas.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV