Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Uz rudenīgo šlāgerballi aicina Liepājas latviešu biedrības nams

Madara Pūķe, 19.10.2009. 19:56

24. oktobrī plkst. 20.00 uz rudenīgo šlāgerballi aicina Liepājas latviešu biedrības nams. Šlāgerballē „Sirdspuksti rudenī” rudenīgo noskaņu palīdzēs uzburt grupa „Kokmuižas muzikanti” no Valmieras.
Uz rudenīgo šlāgerballi aicina Liepājas latviešu biedrības nams

Liepājas latviešu biedrības namā sezona rit pilnā sparā un pasākumu dažādībai piedāvājam šlāgerballi „Sirdspuksti rudenī”, kur sirsnību un  dejas nerimtību mums sniegs grupa „Kokmuižas muzikanti”.

Grupa „Kokmuižas Muzikanti” darbību uzsākusi 1982. gada pavasarī un 2007. gadā nosvinēja savu 25 gadu pastāvēšanas jubileju. Laika gaitā sastāvs mainījies, bet mūzika un repertuārs ir tautā pārbaudītas un populāras dziesmas no valša  līdz rokenrolam. Šobrīd grupā spēlē arī liepājnieks, leģendārās grupas „Līvi” dalībnieks Guntars Mucenieks. Grupas nosaukums ir cēlies no vēsturiskā Kocēnu pagasta nosaukuma Kokmuiža. Grupa savu darbību pierādījusi izdodot divus albumus "Noreibsim dejā" un "Nāc, manā dziesmā".

Šajā ballē Liepājas latviešu biedrības nams piedāvās apmeklētājiem īpašu pārsteigumu, vakarā - balvu izspēli karaokes konkursā! Jautrās un liriskās karaokes dziesmas dzidāsim kopā ar Liepājas teātra aktieri Edgaru Pujātu. Katram balles apmeklētājam būs iespēja izdziedāt latviešu dziesmas un iegūt pozitīvu enerģijas lādiņu piedaloties karaokes dziedāšanā.

Tiksimies ar grupu „Kokmuižas muzikanti” Liepājas latviešu biedrības nama šlāgerballē - 24. oktobrī plkst. 20.00.
    
Biļešu iepriekšpārdošana un galdiņu rezervācija biedrības nama kasē, tālr. 63423829.

Papildus informācija: www.biedribasnams.lv

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV