Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

TMT dīdžeju apvienība „BE BE” mini tūri turpina Saldū

TMT crew, 19.10.2009. 21:40

TMT dīdžeju apvienība, kuras sastāvā ir Tommy U, Tob Luii un Martin Witless, šoruden dodas „BE BE” mini tūrē, kuras muzikālo kodolu veido lauztie dutch house un electro-crunk ritmi, kā arī aizraujošas un spēcīgas 'progressive' skaņas. Pēc trakas atklāšanas ballītes “Kefīrā” tūre ir pasludināta par atklātu, un nu piedāvājam otro pasākumu Saldus klubā “PMK”.
TMT dīdžeju apvienība „BE BE” mini tūri turpina Saldū

Pagaidām mini tūres tuvāko pasākumu datumi – 31. oktobris Limbažu “Tonuss” un 13. novembris klubs “Moonlight” Līvānos. Nākamie mini tūres datumi un vietas tiks pavēstītas vēlāk. Tūre plānojās līdz novembra beigām, un varam pačukstēt, ka noslēguma ballīte notiks Rīgā klubā „Amber Night”.

Tātad piektdien, 23.oktobri, klubā “PMK” jau otrā “BE BE” ballīte. Par 'warm up' gādās kluba rezidents Dj Mr. Devil, pēc kura savu b2b setu sāks īpašie vakara viesi Tommy U un Tob Luii.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV