Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Kaža sola “karstu” piektdienas vakaru

Guntars Račs, 20.10.2009. 12:47

Dziedātājs Kaža (Kārlis Būmeisters) ar dziesmām “Ieskaties” un “Tiešs jautājums sev” ir veiksmīgi uzsācis savu solo karjeru ārpus grupas “Putnu Balle”, pavisam nesen debitējot gan TV3 sezonas atklāšanas koncertā, gan festivāla “Bildes 2009”  koncertos Kongresu namā.
Kaža sola “karstu” piektdienas vakaru

23. oktobrī literāri muzikālā kluba “Četri balti krekli” koncertā, dziedātājs ieplānojis savus klausītājus iepazīstināt ar vēl vairākām sava topošā albuma dziesmām, kuras nekur un nekad agrāk publiski nav skanējušas. Kaža arī atjaunojis vairākas savas agrāk rakstītās dziesmas un kopā ar savas grupas mūziķiem Māri Mekšu (bass), Mārci Auziņu (ģitāra), Raiti Aukšmukstu(bungas) un speciāli no Londonas uz šovu atbraukušo grupas dalībnieku Edgaru Znutiņu (taustiņi), sola sarīkot īstu rokenrola “pārtiju”. Plānots, ka Kaža nodziedās arī pāris savas mīļākās dziesmas no Lenija Kravica un grupas “Kiss” repertuāra.

Savukārt dziedātāja aktuālā dziesma “Tiešs jautājums sev” tiks izpildīta īpašā , akustiskajā versijā. Katrā ziņā mūziķi sola patiešām “karstu” piektdienas vakaru!

Kaža jaunās dziesmas ir lejupielādējamas portālā Doremi.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV