Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Vecgulbenes muižā notiks Maijas Lūsēnas Meistarklases koncerts

Sandis Mohovikovs, 20.10.2009. 12:59 | komentāri (1)

31. oktobrī plkst. 19:00 Vecgulbenes muižā notiks Maijas Lūsēnas Meistarklases koncerts.
Vecgulbenes muižā notiks Maijas Lūsēnas Meistarklases koncerts

Vecgulbenes muižas kompleksā ietilpst ne tikai Baltā pils, kas ir visiespaidīgākā un skaistākā neorenesanses ietekmē celtā ēka Baltijā, bet arī Manēža, kas agrāk bija lielākā slēgtā manēža Baltijā, kurā 31. oktobrī notiks dziedātājas Maijas Lūsēnas Meistarklases koncerts.

Koncertā piedalīsies dziedātāja, komponiste, burvīgās balss īpašniece Maija Lūsēna un viņas Meistarklases audzēkņi. Maijas Lūsēnas skolnieki ir novērtēti visā Latvijā un arī pasaules līmeņa konkursos guvuši vadošās vietas. Meistarklasē pie Maijas Lūsēnas mācās bērni un jaunieši no Cēsīm, Aizkraukles, Ogres, Skrundas, Jelgavas, Liepājas, Bauskas, Rīgas, Lielvārdes un citām Latvijas pilsētām.

Biļešu cena 3,- lati Bērniem un pensionāriem 2,- lati. Biļetes nopērkamas Vecgulbenes muižā. www.baltapils.lv

Maijas Lūsēnas Meistarklase ir dibināta talantīgiem un jau pieredzējušiem dziedātājiem. Meistarklasē pie Maijas Lūsēnas bērni un jaunieši var pilnveidot savas vokālās prasmes un apgūt skatuves kultūru kā arī Maijas Lūsēnas skolniekiem tiek dota iespēja piedalīties koncertos visā Latvijā, lai gūtu vērtīgu pieredzi uzstājoties uz lielās skatuves.

Nāc un dziedi kopā ar Maijas Lūsēnas Meistarklases zvaigznēm.

Informācija pa tālruni – 29131458 E-pasts: maijalusena@inbox.lv

Pasākumu atbalsta: Vecgulbenes muiža, dizaina un maketēšanas fabrika „Expose”, reklāmas ražotne „Latsign”, Latviešu Radio, Sems, mākslas foto studija „Pluss”, ideju studija „Oranžā kleitiņā”,  Dzirkstele, Skrīveru saldumi, Easyget.lv, ziedu salons „Kolāža”, Leta.lv, Veikalam un reklāmai 202, Studentnet.lv, Notikumi.lv, Vidzemes Televīzija, Latvijas Kristīgā Radio skaņu ierakstu studija, Puķu kurjers, Gulbenes pašvaldība un tirdzniecības parks „Alfa”.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV