Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Klubs DISCOTHEQUE piedāvā jaunu projektu „STAR FM DANCE NIGHT”

Imants Mozers, 20.10.2009. 14:35

Klubs DISCOTHEQUE sadarbībā ar STAR FM 23. oktobrī Rīgas nakts izklaides cienītājiem piedāvās jaunu projektu „STAR FM DANCE NIGHT”. Pasākuma īpašais viesis būs Jānis Stībelis ar īpašu dziesmu programmu. Pasākumā ar STAR FM labākajām jaunajām un vecajām dziesmām uzstāsies arī dīdžejs Edgars Lazdiņš.

„STAR FM DANCE NIGHT” projekts noteikti būs interesants tiem klubu un koncertu apmeklētājiem, kam ir svarīgi atpūsties, izdejoties un pavadīt kvalitatīvas atpūtas laiku universālā deju naktī gan ar dīdžeja, gan labi pazīstama dziedātāja un komponista uzstāšanos, iemalkojot kādu kokteili, satiekot jaukus cilvēkus un vienkārši ļaujoties pazīstamu skaņdarbu ritmiem un melodijām.

Pasākuma apmeklētājiem būs pieejamas divas kluba izklaides zonas DISCO HALL un QBAR, kur pēc izvēles varēs ļauties vai nu kaislīgām dejām vai jaukām sarunām draugu vai jaunu paziņu lokā, protams, baudot vakara īpašo kokteili.

Pasākuma sākums paredzēts pl. 22:00 klubā DISCOTHEQUE Mūkusalas 42. Izdevīgāk ieejas biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties Biļešuserviss kasēs vai www.bilesuserviss.lv (dubultās biļetes cena tikai 4 LVL), kā arī pasākuma laikā klubā vienai personai par 3 LVL.  

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV