Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Grupa "Portishead" ierakstīs jaunu albumu

Egija Petrova, 21.10.2009. 11:22

Grupa "Portishead" ir gatavi strādāt pie turpinājuma 2008. gada albumam "Third", ko paši mūziķi raksturo kā  "daudzkārtainu sintezatoru albumu".
Grupa "Portishead" ierakstīs jaunu albumu

Grupa nesen teica, ka ar jaunajiem ierakstiem viņi darbosies no "pavisam citas puses", atklājot, ka jaunā albuma ierakstīšana neilgs 11 gadus.

„Ir tā, ka es 5 gadus nenodarbojas ar mūziku, tāpēc albums "Third" kopumā tapa apmēram 4 gadus.” Džefs Barovs teica mūzikas ziņu portālā "The Quietus". "Tomēr es uzskata, ka mēs cenšamies no jauna izgudrot riteni. Domāju, ka mums tas neizdevās. Nepārprotiet mani, es sevi tik augstu nevērtēju, bet, ja izdodas radīt kaut ko, ar ko esam apmierināti, tad ir labi.” skaidroja Džefs Barovs.

Mūziķis atklāja, ka grupa decembrī dosies turnejā, kā arī pastāstīja par problēmām, kuras rodas, radot jaunu albumu: „Mēs negribējām atkārtoties, bet dažreiz tas bija ļoti grūti.” Viņš piebilda: „Ja vēlies izveidot kaut ko savādāku, tad bieži vien tas neizdodas, jo tomēr neizklausās pēc tevis radītās mūzikas. Tāpēc, kad tava mūzika tev nepatīk un tā neizklausās pēc tevis, tad gala rezultātā tu sāc rakstīt dziesmas, kuras ienīsti. Tas ir būtu kā ēst kariju, atvemt to atpakaļ un pēc tam to ēst vēlreiz.”

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV