Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

„Fonoklubs” ielūdz uz dzimšanas dienas svinībām

Jānis Sildniks, 22.10.2009. 09:41

Sestdien, 24. oktobrī, savu gada jubileju „Fonoklubs” sagaidīs svinīgā atmosfērā kopā ar „Rollmans band” un lokālo Dj komandu.
„Fonoklubs” ielūdz uz dzimšanas dienas svinībām

Tieši pirms gada, 24. oktobrī „Fonoklubs” vēra durvis jaunajās telpās. Tā kā šogad svinības iekrīt tieši sestdienā, tad ballīte solās būt grandioza. Par vakara muzikālo noformējumu gādās „Fonokluba” Dj komanda – Radikālis, DidzisKO, Krēsls un Forger, taču ar to viss nebeidzas. Pirmo reizi kluba deju zāli pārbaudīs Latvijas zelta talants Reinis Reķis ar grupu „Rollmans band”.

Kā jau svētkos ierasts, uz pasākumu jāierodas svinīgā apģērbā, proti, ikdienas apģērbam – nē, bet žaketēm, vestēm, svīteriem, kleitām – jā. Protams, jānāk arī ar dāvanām, ziediem, skūpstiem un apsveikuma kartiņām. Parādā nepaliksim, jo arī mums ir dāvana – pirmo reizi visu nakti bārā darbosies laimīgā stunda, kas nozīmē plaša klāsta dzērieniem īpašās nekrīzes cenas.

Ieeja klubā no 18 gadu vecuma
Sākums: 22:00
Ieeja: bez maksas

www.fonoklubs.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV