Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“Metallica” izdos jaunu DVD

Mārtiņš Atvars, 22.10.2009. 15:04

Grupa “Metallica” izdos 'Francais Pour Une Nuit', DVD par savu koncertu “Nimes” Francijā, kur viņi uzstājās šā gada jūlijā.
“Metallica” izdos jaunu DVD

DVD nosaukums tulkojumā nozīmē 'Francūži vienas nakts garumā'. Nosaukuma izvēli ietekmējusi francūžu piedalīšanās DVD radīšanā - koncertu filmēja francūži,  noformēja francūži, arī DVD beigu titri ir franču valodā.

Fiziski šo DVD varēs iegādāties tikai veikalos Francijā, taču fani to varēs iegādāties internetā ar Universal Music starpniecību no adreses Metallicanimes.com, kā arī no pašas grupas mājaslapas Metallica.com.

DVD būs apskatāms ne tikai dzīvā koncerta ieraksts, bet arī aizkulišu materiāli. Tas būs pieejams no 23. novembra šādos formātos:

- Deluxe Limited Edition Box kopā ar DVD/ Death Magnetic CD/T-kreklu/laminētu caurlaidi siksniņā/Piecām ekskluzīvām fotogrāfijām;
-Standarta DVD digipakā/ viens DVD ar koncerta ierakstu (2h), 37 minūšu garu interviju ar grupu, pieciem videoklipiem no koncerta apmeklētājiem/ 16 lapaspušu garš buklets;
- Blu-Ray DVD/ viens DVD ar koncerta ierakstu (2h), 37 minūšu garu interviju ar grupu, pieciem videoklipiem no koncerta apmeklētājiem/ 16 lapaspušu garš buklets.

Francais Pour Une Nuit dziesmu saraksts:

'Blackened'
'Creeping Death'
'Fuel'
'Harvester Of Sorrow'
'Fade To Black'
'Broken, Beat & Scarred'
'Cyanide'
'Sad But True'
'One'
'All Nightmare Long'
'The Day That Never Comes'
'Master Of Puppets'
'Dyers Eve'
'Nothing Else Matters'
'Enter Sandman'
'Stone Cold Crazy'
'Motorbreath'
'Seek & Destroy'

Avots: nme.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV