Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Andrejsalā notiks projekta „Passport:Music” skaņdarbu prezentācija

Antra Balode, 22.10.2009. 18:10

No 10.-20. septembrim Liepājā uz projektu „Passport:Music” pulcējās 36 dalībnieki no 7 Eiropas valstīm, kuru aicinājums ir mūzikas un video producēšana un miksēšana. Projekta dalībnieki bija no Itālijas, Dānijas, Latvijas, Lietuvas, Lielbritānijas, Nīderlandes un Vācijas, un 10 dienu laikā radīja gandrīz 20 skaņdarbus, un no tiem izveidoja vairāk kā stundu ilgu miksu.
Andrejsalā  notiks projekta „Passport:Music” skaņdarbu prezentācija

Kopš projekta beigām ir pagājis mēnesis, un ir pienācis laiks producentu kopdarbu prezentēt plašākai sabiedrībai. Prezentācijas pasākums notiks šo piektdien, 23. oktobrī Andrejsalā, mākslas studijā „PEAHEN” (Andrejostas ielā 4). Sākums pl. 22:00, ieeja bez maksas.

Prezentācijas pirmajā daļā tiks atskaņots starptautisko DJ un producentu radītais mikss, bet vakara noslēgumā aiz DJ pults stāsies vietējie mūziķi un mākslinieki, kas līdzdarbojušies skaņdarbu tapšanā, kā arī atbalstījuši projekta norisi. Viņu starpā arī olimpietis - kamaniņu braucējs Mārtiņš Rubenis no DJ apvienības „Varka Kru”, par kuru uzņemta viena no pēdējā laika stilistiski interesantākajām un ambiciozākajām dokumentālajām filmām — „Loengrīns no Varka Kru” Viestura Kairiša režijā.

„Passport:Music” ir starptautisks jauniešu apmaiņas projekts par Eiropas dažādo kultūru atšķirībām un vienotību mūzikā. Projekta laikā radītais skaņdarbs - vēstījums par Eiropas vienotību un apliecinājums dažādu kultūru pārstāvju veiksmīgai kopīgajai sadarbībai. Tas ir brīvi pieejams lejupielādēšanai internetā projekta blogā www.passportmusic.wordpress.com, kā arī ierobežotā skaitā tiražēts CD formātā

Projekts realizēts ar ES programmas „Jaunatne darbībā” atbalstu.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV