Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“FOAM KINGDOM” putu ballīte gaidāma Cēsīs

Mareks Dainis aka [Ex] da Bass, 23.10.2009. 09:38 | komentāri (1)

Alus dzēriens “D-Night”, “European Hit Radio” un “Baltic Dance Factory” paziņo: sestdien, 31.oktobrī, Cēsu Kultūras centrā – grandiozā “FOAM KINGDOM” putu ballīte ieiet telpās. Liels daudzums mīkstu un gaisīgu putu, kosmiskas video projekcijas, jocīgas dekorācijas, uguņojoši pārsteigumi un speciāli “Helovīnam” (Halloween) – foajē – karnevāls bez maskām. Ko tas nozīmē? To uzzināt varēs tikai ierodoties! Durvju sargs iekšā aicinās jau plkst.22.00.
“FOAM KINGDOM” putu ballīte gaidāma Cēsīs

“D-Night” zālē šajā “FOAM KINGDOM vs. HALLOWEEN” pasākumā uzstāsies “FOAM KINGDOM” nemainīgais trijnieks. Kā pirmais – Trakais Mārtiņš – viens no visu laiku zināmākajiem Cēsu dīdžejiem Latvijas klubu kultūrā, pēc viņa – Beatax, cēsinieks, kura skatuves pseidonīmu un skaņdarbus nu jau zina ne tikai Latvijā, bet arī kaimiņzemē Igaunijā, bet nakts vidū uz skatuves parādīsies pats [Ex] da Bass. Viņu varētu raksturot kā visvairāk aprunāto Cēsu dīdžeju masu medijos – gan saistībā ar deju mūziku, gan nu jau arī ar autosportu. Tieši pirms viņa iznāciena – publiku iesildīs, iespējams spēcīgākais jaunās paaudzes disku pavēlnieks Cēsīs – DJ Kellon. Savukārt nakts beigu daļā – Ali_T starptautiskā dīdžeju konkursa pusfināla programmas retrospekcija.

Vizualizācijas – vīdžeju Pe Joke, Kosmoss un LJ Lightboy rokās. Visi trīs pārstāv “ILLEGAL DJ TEAM RIGA”.


Ērģeļu zālē – bārs un dejas 80'to un 90'to gadu skaņās. Dīdžeji – ZaJura un Andris Pūcītis piedāvās savu mūzikas kolekciju zelta hītus.

Uguņojoši pārsteigumi no SIA “Petarde”, iespēja nobaudīt jaunos “D-Night” alus dzērienus ar degvīna tekilas garšām, dažādi interaktīvie pārsteigumi ar vērtīgām balvām no “Sony”, kā arī īpaši veidots stends, kur ikviens varēs fotografēties ar jaukajām “D-Night” meitenēm un turpat uz vietas bez maksas saņemt bildes.

Atceries par maiņas drēbēm, jo darbosies garderobe!

Dresskods: atbilstoši “Helovīnam” – jo tumšāk, jo labāk!

Brauc uz pasākumu no Rīgas, Siguldas, Valmieras, Limbažiem un citām pilsētām ar “Black Silver Party Bus”! Pieteikšanās pa tālruni – 28287787.


Ieejas maksa: 22.00 – 00.00 Ls 4, vēlāk – Ls 5. Ar “Black Silver Party Bus” aproci – Ls 4 visu nakti!

Mums palīdz: “Cēsu Kultūras centrs”, alus dzēriens “D-Night”, enerģijas dzēriens “Battery”, “StageClub”, “Lasersystems”, SIA “Petarde” pirotehnikas veikali un “Black Silver Party Bus”.

Informāciju tālāk nodod: “EHR Party Service”, “Progressive FM”, draugiem.lv, nightlife.lv, vipi.lv, pozitivaszinas.lv, clubland.lv, piedalies.lv un easyget.lv.

Organizē: “Baltic Dance Factory”.

Apsargā: “ART-EKSPO”.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV