Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Naughty piedāvā ellīgu Halloween balli

Artis Kehris, 23.10.2009. 10:25 | komentāri (2)

Jau otro gadu pēc kārtas apvienība Naughty piedāvā ellīgāko un nerātnāko 31. oktobra ballīti renovētās naktskluba telpās Brīvības ielā 59.
Naughty piedāvā ellīgu Halloween balli

Šogad apvienība jūt pienākumu ballīti iegriezt ar vēl lielāku troksni un vēl nerātnākā atmosfērā. Pasākumā gaidāma erotiskās veļas skate, alko-bonga čempionāts, labāko tērpu konkurss un citas aktivitātes.

Ja pasākumā atradīsi savu otro pusīti, pie pareģotājas varēsi pārliecināties par jūsu attiecību nākotnes uzticību, kā arī citas zvērīgas izvirtības.

Šoreiz visām raganiņām un velniņiem kustēties liks leģendārais mūzikas guru DJ Ai-Va, kā arī DJi Emil Deo, Alex-O un JaMe.

DJ  AI-VA jau kādu laiku sevi neierobežo žanriskos rāmojos - spēlējot hip hop, funk, soul, r’n’b un regeju/dancehall, viņa priekšnesumā ievijas arī breakbeat, rokmūzika, electro, džezs, favela, indie… AI-VA ir aktīvs, spēlējot Baltimoras klubu mūziku, kur tiek apvienots kaut ko no vēsturiskā Miami bass, house mūzikas, hip hop, nereti pievienojot arī rečitatīvu. Ai-Va specializējas mash up jomā, veidojot tam veltītas mixtapes un īpašus setus.

Ballīte notiks renovētās naktskluba telpās Brīvības ielā 59. Durvis vērsies vaļā 22.00 līdz pat pēdējai raganiņai.

Ierasties tērpos pēc jūsu labākajām iespējām un fantāzijām- baismīgā un nerātnā Halloween noskaņojumā. Protams, tiks novērtēti paši nerātnākie, briesmīgākie un trakākie tērpu īpašnieki. 

Ieejas maksa 3 Ls, bez tērpa 5 Ls.


Apvienībai „Naughty” ir tikai viens ierobežojums: Tev ir jābūt 18 +

Informācija: www.naughty.lv vai (+371) 26 121 284 

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV