Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Andrejsalā notiks retroballe "Swing tanzen verboten!"

andrejsala.lv, 23.10.2009. 10:53

Sestdien, 7. novembrī, pulksten 20.00 apvienības Orbīta telpās Andrejsalas dienvidu daļā (bijušajā elektrocehā) interesenti tiek aicināti uz vārdu, domu un skaņu spēli Swing tanzen verboten!, kas notiks jau trešo reizi.
Andrejsalā notiks retroballe "Swing tanzen verboten!"

Jau atkal ballīte "Swing tanzen verboten!" aicina izlutinātus melomānus un nelabojamus romantiķus iztrakoties pa vecam! Svingi un fokstroti jaunā garšā, svaigas vēsmas klubu kultūrā un... achtung!...vārdu, domu un skaņu spēle.

7. novembrī Orbītas telpa iegrims 100 gadu senā, atskaņām bagātā Pasaules priekšsēdētāja atmosfērā, kas projicēsies caur mūsdienīgi muzikālu, vizuālu un lingvistisku tecējumu prizmu. Vakara tēma – 20. gadsimta neordinārākā dzejnieka Velimira Hļebņikova māksla, kuru pieskaita pie krievu futūristiskā avangarda. Hļebņikova dzejoļi izstaro neizskaidrojamu, intuitīvi asociatīvu domu un fonētisko skaņu robežu.

Programmā:

KINO animācijas filmas ar alternatīviem skaņu celiņiem

DZĒRIENI coffee time

TEKSTI Ingus Bendiks un Žoržs Ualliks

DĪDŽEJI DJ Carlo, DJ Tim Jugla un DJ Funkstrot

LIVE Beat-Retro-Scratch

VJ VJ Punte un VJ Astrowind

DRESS CODE gara šalle

 
Ieejas maksa: Ls 2,00–3,00

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV