Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Igo turneja „Ieelpots” noslēgsies Melngalvju namā, izsludināti papildkoncerti

Anete Kalniņa, 26.10.2009. 12:45

Dziedātāja Igo jaunā albuma koncertturneja „Ieelpots” pa Latvijas pilīm un muižām uzņēmusi apgriezienus – publikas intereses dēļ izsludināti papildkoncerti Mālpilī un Cēsīs, savukārt turnejas noslēguma koncerts 12. decembrī notiks Melngalvju namā.
Igo turneja „Ieelpots” noslēgsies Melngalvju namā, izsludināti papildkoncerti

Papildkoncerts Mālpils muižā gaidāms 14. novembrī, savukārt Cēsu pilī – 28. oktobrī. Abi papildkoncerti notiks plkst. 16., bet plkst. 19. gaidāmi jau iepriekš izsludinātie koncerti. 31. oktobrī plkst. 16:00 koncerts gaidāms Ēdoles pilī.

Līdz šim notikušajos turnejas „Ieelpots” publika Igo un viņa pavadošos mūziķus lutinājusi ar ilgiem aplausiem un uzslavām, īpaši novērtējot programmas saturu un augstvērtīgo muzikālo izpildījumu.  

Turnejas „Ieelpots” koncertos klausītājiem ir iespēja dzirdēt dvēseliskākās Igo dziesmas pārdomas rosinošā atmosfērā, jo koncertos mūziku papildina īpaši veidotas video projekcijas, kuru autors ir Kristaps Streičs. Līdztekus mūzikai koncertos skan arī  Igo eseju lasījumi.

Igo koncerti sniedz arīdzan gastronomisku baudījumu, jo mūzikas starplaikos var degustēt Austrālijas vīnus un mieloties ar  „Kūkotavas” našķiem.

Visus turnejas koncertus fotogrāfijās iemūžina profesionāli fotogrāfi. Viņu darbi vēlāk tiks apkopoti izstāde, kas būs apskatāma noslēguma koncertā Melngalvju namā.

Tie Igo koncertu apmeklētāji, kas būs paviesojušies vismaz trijos turnejas koncertos, saņems ielūgumu uz noslēguma koncertu Melngalvju namā.

Koncertu norises vietās var iegādāties Igo jauno mūzikas albumu „Ieelpots”.

Tuvākie turnejas koncerti gaidāmi 24. oktobrī Igo viesosies Krustpils pilī un 31. oktobrī Ēdoles pilī.

6. novembrī Igo koncertēs Vecgulbenes muižā, 14. novembrī Mālpils muižā, 20. novembrī Ventspils pilī, 21. novembrī Dikļu pilī, bet 28. novembrī gaidāms koncerts Cēsu pilī.

4. decembrī Igo koncertēs Dundagas pilī, bet turneja noslēgsies 12. decembrī ar koncertu Melngalvju namā. Visu koncertu sākums  plkst. 19. 00. Mālpils muižā un Cēsu pilī- papildkoncerti pl.16.00.

Biļetes uz Igo koncertturnejas „Ieelpots” koncertiem var iegādāties „Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās, kā arī koncertu norises vietās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV