Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Morisejs sabrūk uz skatuves

Mārtiņš Atvars, 26.10.2009. 15:09

Britu dziedātājs Morisejs (Morrissey) tika hospitalizēts pēc tam, kad viņš koncerta laikā sabruka uz skatuves, paziņoja slimnīcas pārstāvji.
Morisejs sabrūk uz skatuves

Moriseju no slimnīcas izrakstīja svētdienas pēcpusdienā, „daudz labākā stāvoklī”, apgalvoja slimnīcas vadītāja Terēza Hārdinga (Teresa Harding).„Viņam pa nakti bija jāpaliek slimnīcā tikai drošības dēļ,” viņa paskaidroja, taču atteicās atklāt Moriseja hospitalizēšanas iemeslus.

Piecdesmit gadus vecajam māksliniekam, kurš tikai retumis lieto savu pilno vārdu Stīvens Patriks Morisejs (Steven Patrick Morrissey), sestdien bija jāuzstājas Svindonā, Londonas rietumos. Vairākās interneta lapās mūziķa fani apgalvo, ka viņš sabrucis uzreiz pēc pirmās dziesmas. „Moriseja stāvoklis pēc šī atgadījuma ir stabils,” bija lasāms viņa mājaslapā. „Viņš pateicas visiem laba vēlētājiem. Jauna informācija tiks paziņota, tiklīdz tā būs pieejama.”

Uz koncerta norises vietu tika izsaukta ātrā palīdzība tūlīt pēc 21:00, paziņoja slimnīcas pārstāve.„Viņam tika sniegta palīdzība notikuma vietā, un pēc tam mūziķis tika nogādāts slimnīcā,” paziņoja Terēza Hārdinga, taču atteicās sniegt komentārus par mūziķa veselības problēmām.

Kā apgalvoja slimnīcas vadītāja, ātrā palīdzība 60-70 procentiem pacientu palīdzību sniedz nevis notikumu vietā, bet gan pēc atvešanas uz slimnīcu.

Pirms uzsāka savu veiksmīgo solo karjeru, Morisejs bija astoņdesmitajos gados populārās grupas „The Smiths” vadītājs. 2002. gadā britu mūzikas žurnāls „NME” grupu „The Smiths” nodēvēja „par pašiem ietekmīgākajiem māksliniekiem” – apsteidzot „Beatles”.

Mūziķis ir atcēlis vai pārcēlis vairāk nekā duci plānoto koncertu, kas bija plānoti  šogad, lasāms viņa mājaslapā.

Avots: http://edition.cnn.com

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV