Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

"Depo" gaidāms MOREA oktobra mēneša izlaidums

Sandis Baumanis, 27.10.2009. 09:21

Šo ceturtdien, 29.oktobrī, Vecrīgas klubā Depo (Vaļņu iela 32, Rīga) norisināsies ikmēneša neatkarīgās mūzikas pasākums MOREA.
"Depo" gaidāms MOREA oktobra mēneša izlaidums

Pasākuma ietvaros uz pagrabstāva skatuves savus koncertus sniegs jau līdz šim iepazītas un atzītas Rīgas muzikālās apvienības, - "Diseim", "Silent Daniel", "XXX", kā arī daudzsološie post-rock virziena pārstāvji "Toria" no Valmieras.

Grupa "Diseim" dibināta 2007.gadā, zem Country Death nosaukuma sludge / stoner metal atkāpē apvienojoties tās vienīgajiem pašreizējā sastāva dalībniekiem, - ģitāristam Dmitrijam Bulavskim un bundziniekam Imantam Voveram, kurš savā laikā darbojies arī leģendārajā pašmāju pagan-metal grupā "Skyforger". Darbības laikā aizvadīti vairāki koncerti Daugavpilī un Rīgā, kā arī nesenā pagātnē aizsākts darbs pie studijas ieraksta.

Grupas "Silent Daniel" darbība sākusies 2008. gadā, pakāpeniski izveidojoties pašreizējajam sastāvam. Grupa muzikālā ziņā atsakās no žanru robežām un brīvi kombinē ambient un doom metal stilus. Tematika - par cilvēka iekšējās pasaules izziņu un brīvību, par lietām, kuras vieno visus cilvēkus. Janvāra mēnesī veiksmīgi pierādījuši sevi igauņu grupas "Talbot" atbalsta lomā.

Kluba augšstāva bārā ar akustiskiem sniegumiem savus klausītājus priecēs un uzstāsies dziesminieki Kārlis un Eņģelis, savukārt deju zālē - DJ Guntis.

Sākums plkst. 21:00, - ieejas maksa 2 Ls (ar ”lidoni” lētāk).

http://www.klubsdepo.lv
http://www.last.fm/event/1211932

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV