Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

„Putnu balle” sniegs Ziemassvētku lielkoncertu Kongresu namā

Anete Kalniņa, 27.10.2009. 09:39

Populārā jauniešu grupa „Putnu balle” gada nogalē sarūpējusi sirsnīgu pārsteigumu visiem saviem atbalstītājiem – Kongresu namā 19. decembrī notiks grupas koncertturnejas „Es eju tālāk” īpašais Ziemassvētku koncerts.
„Putnu balle” sniegs Ziemassvētku lielkoncertu Kongresu namā

Gaidāmā koncerta priekšvēstneši ir ne vien šobrīd notiekošā grupas koncertturneja pa Latviju, bet arī jaunā dziesma „Es eju tālāk”, kas šonedēļ sāk savu skanējumu visās Latvijas radiostacijās.

Dziesmas „Es eju tālāk” mūzikas autors ir Kristaps Streičs, bet vārdus radījis pazīstamais tekstu autors Guntars Račs.

Koncerti Ziemassvētku laikā ir kļuvusi par skaistu „Putnu balles” tradīciju. Pērn grupa sniedza jauku Ziemassvētku koncertu Ķīpsalas hallē. Pēckoncerta emocijas bija tik noturīgas, ka vienbalsīgi nolemts – šī tradīcija ir jāturpina, radot gandarījumu sev un sniedzot prieku skatītājiem.

Šogad Ziemassvētku koncertā „Putnu balle” piedāvās īpašu un ļoti plašu mūzikas programmu, jo varēs dzirdēt ne vien jaunās grupas dziesmas un visiem labi zināmos hitus ,,Spārni un vējš”, ,,The war is not over”, ,,Divi eņģeļi”,, bet arī iepazīties ar grupas dalībnieku solo projektiem. Līdz ar to koncerta skatītājiem tiks piedāvāts nevis tikai grupas koncerts, bet īsts „Putnu balles” fetsivāls.

Koncertā uzstāsies gan Kažas grupa ar populārajām dziesmām ,,Ieskaties" un  ,,Tiešs jautājums sev", gan grupas dalībnieces Līvas Kalniņas solo projekts. Gaidāmi arī citi pārsteigumi.

Koncerts Kongresu namā notiks 19. decembrī plkst. 19:00. Biļetes iespējams iegādāties „Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās.

Koncerts top sadarbībā ar aģentūru „LTips”.

Tuvākie „Putnu balles” Latvijas tūres koncerti notiks 11. novembrī Alūksnes kultūras namā, 13. novembrī notiks koncerts Ventspils kultūras namā, 26.novembrī Salcacgrīvas kultūras namā, bet 27. novembrī gaidāma uzstāšanās Valmieras kultūras namā. Biļetes uz šiem koncertiem varēs iegādāties koncertu norises vietās.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV