Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“Very Cool People” piedāvā sava koncerta apmeklētājiem izlemt pašiem, cik maksāt par ieejas biļeti

Elvijs Grafcovs, 27.10.2009. 10:09

29.oktobrī jazz-funk grupa “Very Cool People”  uzstāsies klubā „Space Dog“, Vecrīgā. Ieejas biļetei uz šo koncertu nebūs noteikta ieejas maksa, puiši piedāvā koncerta apmeklētājiem pašiem izlemt, cik tiem škiet pieņemama ieejas biļetes cena.
“Very Cool People” piedāvā sava koncerta apmeklētājiem izlemt pašiem, cik maksāt par ieejas biļeti

“Šāda veida prakse pasaulē nav nekas jauns, un mums ir interesanti uzzināt, kā tas darbojās vai nedarbojās Latvijā. Kā arī gribētos uzzināt, cik šobrīd mūsu koncertu apmeklētājiem ir pieņemama maksa par ieejas biļeti uz koncertu“ tā par koncertu VCP.

Koncertā būs dzirdamas VCP jaunās kompozīcijas, kā arī šajā koncertā puišiem pievienosies Andis Grīva, ar kuru VCP šomēnes laida klajā jauno singlu „Skola“.

Šis būs pēdējais no grupas oktobra koncertiem, kuri bija kā atbalsts jaunajam singlam „Skola“ un grupas jaunajai mājaslapai www.verycoolpeople.org.

Koncerts sāksies krietni agrāk, kā citi puišu koncerti, proti - 20:00. Lai koncertu var apmeklēt arī tie grupas mūzikas cienītāji, kuri parasti nevēlas doties uz vēliem naksts koncertiem Rīgas klubos.


Kad: Ceturdien, 29. oktobrī, 20:00;
Kur: Space Dog (Vecpilsētas 19)
Durvis: 19:00;
Ieeja: PĒC PAŠU IESKATIEM.

Info: www.verycoolpeople.org

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV