Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

Kultūras un atpūtas centrā „Imanta” gaidāms koncertuzvedums visai ģimenei „Manas bērnības Lācēns”

Dace Nikolaisone, 28.10.2009. 09:29

31. oktobrī kultūras un atpūtas centrā „Imanta” bērnu dziesmu autors un dziedātājs Arnis Miltiņš bērnus, viņu tētus un mammas aicina uz savu bērnu dziesmu koncertuzvedumu „Manas bērnības Lācēns”.

Koncertā atkal no jauna varēsiet tikties gan ar jau iemīļotām, gan pavisam jaunām Arņa Miltiņa dziesmām, uz brīdi apstāties un pavērt tās slepenās durvis sevī, kuras ved uz jaukāko, brīnumu pilno nostūri – uz mūsu bērnību.

Dziesmas ar Ineses Zanderes, Jāņa Baltausa, Andra Akmentiņa, Valda Atāla, Jēkaba Kacena un Kārļa Miltiņa vārdiem sižetiski izkārtotas uzvedumā, aicinās doties kopīgā ceļojumā, priecāties par šo dienu, pārdzīvot, uzdrīkstēties, meklēt, atrast un izjust draugu un savu vistuvāko cilvēku klātbūtni un atbalstu.

Uzvedumā „Manas bērnības lācēns” jūs pavadīs Arņa Miltiņa uzticamie līdzgaitnieki: Kultūras un atpūtas centra „Imanta” bērnu popgrupa „Tu un es” un instrumentālā grupa – Aivars Vaišļa (ģitāra), Valters Sprūžs (bass), Viesturs Samts (bungas) Jānis Miltiņš (klavieres). Koncerta īpašais viesis - Salvis Sprūžs (tenors).

Uzveduma mūzika, ideja un režija – Arnis Miltiņš
Horeogrāfija – Kristiāna Cimmermene
Noformējums – Gints Grasis
Skatuves vide – Maija Avota

Tiekamies 31. oktobrī plkst. 17:00 Kultūras un atpūtas centrā „Imanta”!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV