Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

DJ Edgars Vaivads ielūdz uz dzimšanas dienas svinībām “Multiklubā”

Viktors Bukults, 28.10.2009. 10:45

Piektdien, 6. novembrī, Valmierā, Vidzemes populārākajā klubā "Multiklubs" norisināsies kluba rezidenta - DJ Edgara Vaivada dzimšanas dienas svinības. Dzimšanas dienas pasākuma īpašais viesmākslinieks būs viens no oriģinālākajiem progressive stila dīdžejiem - DJ Ed De Dano, kura miksēšanas prasme un māka atlasīt ierakstus neatpaliek no labākajiem Eiropas paraugiem.
DJ Edgars Vaivads ielūdz uz dzimšanas dienas svinībām “Multiklubā”

Vidzemes populārākā kluba rezidentu Edgaru Vaivadu var droši nodēvēt par “Multikluba” seju. 2007 gada nogalē Edgars Vaivads aizsāka veidot līdz pat šim brīdim populārāko Valmieras (lasi Vidzemes) pasākumu sēriju ‘’Edgars Vaivads & Friends”, kurā iepazīstināja Valmieras klubu publiku ar spēcīgākajiem vārdiem uz Baltijas klubu skatuves. Pasākumu sērija "Edgars Vaivads & Friends" savā ziņā iezīmēja Multikluba vadošā rezidenta muzikālās domāšanas atspulgu, kurā viņš aicinājis uzstāties tos deju mūzikas māksliniekus, kuri netieši iedvesmojuši viņu ceļā uz klubu skatuvi.

Paralēli uzstāšanās Vidzemes lielāka mēroga pasākumos, kā Stage Number One (Valmierā), Nāc Un Tusē (Balvos), kā arī Šlokenbekas Festivālā un vēlāk Rīgas leģendārajā klubā Nautilus nodrošinājusi Valmieras dīdžejam stabilu vietu Latvijas jauno talantu saimē. Uzstāšanās Bogdan Taran radiošovā”Dance Box” un 2008. gada Open Air pasākumā Ice Parade - Disco Records 4. gadu jubilejas svinībās, uz vienas skatuves ar starptautiska mēroga zvaigznēm – Smokin Jo, Jimmy Van M, OlliS un Marius Ivanoff, šo faktu tikai apstiprināja.

Dzimšanas dienas svinību īpašā viesa statusā Valmieras Multiklubā, būs iespējams redzēt vienu no Latvijas progressive-house stila spēcīgākajiem DJ - Ed De Dano! Multikluba publikai vēl labā atmiņā palikusi abu dīdžeju back2back uzstāšanās nakts garumā "Edgars Vaivads & Friends" pasākumu sērijas atklāšanā.

DJ Ed De Dano darbības platforma aptver ne tikai Baltijas krastus. Viņš  kā vienīgais Latvijas dīdžejs, ir biežs viesis ietekmīgajā Proton Radio (www.protonradio.com ), kura balsojumā - "TOP 100 Featured Mixes of the week" šovasar pārliecinoši ieņēma pirmo vietu! Viņa setus var dzirdēt daudzu globālu radiostaciju šovos: Frisky Radio (ASV), Dance Radio (Grieķija), MasMusic (Meksika), Radio Real (Ungārija), un Baltijas radiostacijās Radio 2 (Igaunija) un ZIP FM (Lietuva).

Ed De Dano -  viens no Baltijas promoteru visiecienītākajiem Latvijas dīdžejiem.Viņa mūzikā skan nepieredzēts muzikālā materiāla sakopojums, sastāvošs no visdaudzveidīgākās mūsdienu progressive stila mūzikas. Tas skan atšķirīgi no tā, kas jau ierasts klubu vidē. Skan citādi.

Lai Edgara Vaivada jubilejas ballīte priecētu no visas sirds gan pašus apmeklētājus gan īpašos viesus, protams, tiks padomāts par dažādiem pārsteigumiem visas nakts garumā - GO GO meitenes, pirmajiem pasākumā iekļuvušajiem apmeklētājiem lidz 24:00 šampanietis par brīvu un tas nebūt vēl nebūs viss…

Piektdien 6. novembrī - DJ Edgara Vaivada Dzimšanas Dienas svinības, Valmieras, Multiklubā jau no plkst. 23:00!

Ieejas maksa meitenēm līdz plkst. 24:00 1 Ls, pēc tam 3 Ls.

Sīkāka informācija par pasākumu:
www.nightlife.lv
www.multiklubs.lv

Vairāk par Ed De Dano:
www.myspace.com/eddedanodj  
www.djtop.lv/dj/ed-de-dano/  
www.protonradio.com/bio.php?id=4417

Vairāk par Edgaru Vaivadu:
www.djtop.lv/dj/edgars-vaivads
www.myspace.com/djedgars

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV