Otrdiena, 24.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Agris, Agrita;

“King of Nothing” sniegs koncertu klubā "Rocabilly"

Raitis Sametis, 28.10.2009. 11:05

30.oktobrī plkst. 21:00 klubā – bārā "Rocabilly" (pie Vecās Ģertrūdes baznīcas,) heavy metal grupa “King of Nothing” sniegs koncertu, kas varētu būt pēdējais grupas uznāciens šajā gadā pirms citiem lieliem darbiem. Ieeja koncertā bez maksas.
“King of Nothing” sniegs koncertu klubā "Rocabilly"

Par “King of Nothing”

Ar šo nosaukumu un beidzot pilnu dalībnieku sastāvu grupa dibināta 2001.gada pavasarī, Jelgavā. Pagātnē iezīmējusies ir daudzu bundzinieku maiņa, kas ir bijis liels šķērslis attīstībai un lika pārtraukt darbību uz četriem gadiem. Grupa ir koncertējusi daudzos underground pasākumos, īpaši atsaucīga publika palikusi atmiņās pēc viesošanās rokklubā "Saksofons", kā arī rokfestivālos "Mēs Tornim" un "Roks pret narkotikām". 2003. gadā grupa iekļauta Latvijas neatkarīgās, alternatīvās mūzikas gada aptaujā.

2008. gada rudenī grupa atsāk radošo darbu, pievienojoties jaunam bundziniekam Tomam, ar kuru ir beidzot noslēdzies aplis un sastāvs gatavs pastāvēt.

2009.gada sākumā “King of Nothing” sāk darbu pie jaunajiem demo ierakstiem, arī iepriekšējo gadu dziesmas tiek pārrakstītas jaunā, kvalitatīvā skanējumā.

“King of Nothing”  sastāvu veido: Edgars Butāns (Vocal, rhythm guitar); Kristaps Ivuškāns (Lead guitar, back vocal); Maize (Bass) un Toms Šteins(Drums).

Pēc 30.oktobra koncerta "Rocabilly" grupa solās turpināt darbu ierakstu studijā, ko plānots noslēgt ar albuma izdošanu nākamajā gadā.

Grupas vieta internetā: http://www.draugiem.lv/music/artist/?id=58586

Vairāk informācijas: www.rocabilly.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV